Η Kate Middleton εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond με ολόχρυση δημιουργία

16:28 29/9/2021 - Πηγή: InStyle

H παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας του James Bond, “No Time to Die”, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, και από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά η βασιλική οικογένεια.

Η Britney Spears έδωσε την δική της απάντηση στο νέο ντοκιμαντέρ για την ζωή της που προβάλλεται στο Netflix


Την

πρεμιέρα του πιο διάσημου πράκτορα παρακολούθησαν οι Πρίγκιπας Charles με την σύζυγό του, Camila, αλλά και ο Πρίγκιπας William με την εκθαμβωτική Kate Middleton, που έκλεψε την παράσταση κατά την άφιξη τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Bond 007 (@007)


Η Δούκισσα του Cambridge επέλεξε μια ολόχρυση, ολοκέντητη maxi εντυπωσιακή τουαλέτα της Jenny Packham, μιας σχεδιάστριας που φημίζεται για τα υπέροχα κεντήματά της και τις chic νυφικές της δημιουργίες. Το φόρεμα της Πριγκίπισσας Kate τόνιζε όμορφα τους ώμους της, αναδείκνυε την μέση της και κατέληγε σε δύο μανίκια τύπου cape, σε ένα ημιδιάφανο χρυσό ύφασμα.

instagram/@justjared

Τα μαλλιά της Δούκισσας ήταν πιασμένα σε ένα κομψό updo, ανάλαφρα πιασμένο, ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε φυσικούς τόνους με έντονες μαύρες βλεφαρίδες. Ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια ολοκλήρωσε ιδανικά το outfit της βραδιάς.

instagram/@justjaredinstagram/@justjared

Μια τολμηρή επιλογή που δικαίωσε την Kate Middleton, αφού ακόμη και ο πράκτορας 007, κατά κόσμον Daniel Craig, έμεινε έκθαμβος με την εμφάνιση της, ενώ σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους δεν δίστασε να της κάνει και κομπλιμέντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Bond 007 (@007)

Keywords
Τυχαία Θέματα