Η messy αλογοουρά είναι το πιο κομψό χτένισμα της σεζόν

11:03 29/9/2021 - Πηγή: InStyle

Τις ημέρες που βιάζεστε πολύ και τα μαλλιά σας δεν συνεργάζονται και σκέφτεστε ποιο χτένισμα να κάνετε που να είναι κομψό, αλλά να μην χρειάζεται δέκα λεπτά για να γίνει δοκιμάστε τη messy αλογοουρά.

Ρίχνοντας μια ματιά στα χτενίσματα των κόκκινων χαλιών και των διάσημων βραβείων, θα παρατηρήσετε πολλές celebrities να επιλέγουν τη messy αλογοουρά, καθώς μπορεί να επιτευχθεί εύκολα και σε λίγα μόνο λεπτά.

Δείτε την αλογοουρά της Kaley Cuoco στα φετινά βραβεία Emmy: είναι αψεγάδιαστη, επιμελώς ατημέλητη

και όπως αποκάλυψε η hairstylist της, Christine Symonds, ήταν μια απόφαση της τελευταίας στιγμής, που όμως απογείωσε την εμφάνιση της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Μην ξεχνάτε και την επική στιγμή της Mandy Moore, που δημιούργησε ένα λαμπερό και χολιγουντιανό look με το συγκλονιστικό κόκκινο φόρεμα της, κόκκινο κραγιόν και τη messy αλογοουρά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mandy Moore (@mandymooremm)

Ακόμα και η Margot Robbie έγραψε ιστορία με το χαρακτηριστικό look της που επέλεξε τόσο για κάθε μέρα όσο και για πιο ειδικές εμφανίσεις. Η ηθοποιός προτιμάει ωστόσο πάντα την πιο χαμηλή εκδοχή της αλογοουράς, αλλά με εξίσου glam διάθεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Αν ψάχνετε τον ιδανικό τρόπο να πετύχετε αυτό το χτένισμα, το μόνο προ χρειάζεται να κάνετε είναι να ρίξετε μια ματιά στο TikTok, καθώς εκεί θα βρείτε πληθώρα tutorials ανάλογα με την εκδοχή που επιθυμείτε.

Για παράδειγμα, στο παρακάτω video η taybeckerbeauty είναι κατατοπιστική.

@taybeckerbeautyLet’s make the perfect messy ponytail! ##hairstylist ##easyhair ##quickhair ##hairhack ##ponytail ##messypony ##momlife ##highponytail ##longhair ##hairtutorial♬ original sound – Tay Becker

Keywords
Τυχαία Θέματα