Οι 5 κορυφαίες τάσεις που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου

09:08 29/9/2021 - Πηγή: InStyle

Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου τελείωσε και εμείς αυτόματα αρχίσαμε να μελετάμε τις νέες τάσεις για την επερχόμενη άνοιξη του 2022, όπως αυτές προέκυψαν από τα shows των κορυφαίων σχεδιαστών.

Παρόλο που κατά την διάρκεια των προηγούμενων σεζόν δόθηκαν στην δημοσιότητα κάποια virual shows, τίποτα δεν συγκρίνεται με την αυθεντική εμπειρία των Fashion Weeks.

Fendace: Η συνεργασία Fendi X Versace

που… χτύπησε πρωτιά στη μόδα


Φέτος, λοιπόν, στην ιταλική πρωτεύουσα της μόδας είδαμε όλους τους αγαπημένους σχεδιαστές να παρουσιάζουν χρώματα, αέρινες υφές, glamorous υφάσματα και άνετα ρούχα, κατάλληλα για να είμαστε διαρκώς έξω μετά τα αλλεπάλληλα lockdowns. Από τα ανάλαφρα 00s inspired σύνολα του Blumarine και τα animal prints του Roberto Cavalli, έως τα γεωμετρικά κοστούμια της Jil Sander και την minimal πολυτέλεια του Max Mara, αυτές είναι οι κορυφαίες τάσεις που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

The New SuitCourtesy VersaceCourtesy Jil SanderCourtesy Emporio ArmaniCourtesy Roberto CavalliCourtesy EtroMicro miniCourtesy Roberto CavalliCourtesy EtroCourtesy VersaceCourtesy PradaCourtesy Alberta FerrettiCourtesy Emporio ArmaniCourtesy BlumarineLeatherCourtesy VersaceCourtesy PradaCourtesy Max MaraCourtesy PradaThe “green” era

Courtesy Emporio ArmaniCourtesy Alberta FerrettiCourtesy PradaCourtesy BlumarineTrench coats

Courtesy Emporio ArmaniCourtesy Alberta FerrettiCourtesy Max MaraCourtesy Alberta FerrettiCourtesy Etro

Keywords
Τυχαία Θέματα