Η Jennifer Lopez δίνει τη δική της υπογραφή στο bohemian στυλ

11:56 19/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η Jennifer Lopez κλέβει για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός επιλέγει συνήθως ντυσίματα που έχουν μια glamorous διάθεση και αισθητική. Από mini sparkly φορέματα έως και δερμάτινα sets, το γούστο της είναι κάθε άλλο παρά minimal. Αυτή τη φορά όμως έκανε τη διαφορά και πραγματικά μας εντυπωσίασε. Προτίμησε να δώσει τη δική της υπογραφή στο bohemian look

και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yahoo Lifestyle Canada (@yahoostyleca)

Πριν από λίγες ήμερες ο φωτογραφικός φακός των paparazzi την απαθανάτισε στο Los Angeles. Εκείνη η στιγμή είχε βγει βόλτα με την 13χρονη κόρη της, Emme. Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν βλέπουμε την JLo ντυμένη με μια patchwork denim φούστα σε μακρύ μήκος και ένα cropped ζιβάγκο σε μπεζ χρώμα. Το συγκεκριμένο πουλόβερ άφηνε να φανούν οι γυμνασμένοι κοιλιακοί της. Η 52χρονη μητέρα είναι γνωστή για την καλλίγραμμη φιγούρα της, την οποία προσέχει πολύ. Ειδικότερα, ακολουθεί ένα εξαιρετικά υγιεινό lifestyle, καθώς γυμνάζεται πολύ και επιλέγει μια ισορροπημένη διατροφή.

Ολοκλήρωσε τη boho εμφάνισή της με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες cowboy μπότες, μια Chanel τσάντα με κρόσσια, μεγάλα γυαλιά ηλίου και χρυσούς κρίκους. Η Jennifer Lopez είχε πιάσει τα μαλλιά της σε έναν ψηλό κότσο και είχε κάνει λιτό μακιγιάζ. Ανέδειξε έτσι τη φυσική ομορφιά της. Η κόρη της φόρεσε ένα oversized λευκό φούτερ, ανοιχτόχρωμο denim παντελόνι και λευκά sneakers. Με λίγα λόγια, αποτέλεσε την επιτομή του teen style και μας άρεσε πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HELLO! Canada Magazine (@hellocanadamag)

Keywords
Τυχαία Θέματα