Η Bella Hadid μίλησε για τη μάχη της με την κατάθλιψη

09:56 19/1/2022 - Πηγή: InStyle

Η Bella Hadid μιλάει ανοιχτά για την ψυχική υγεία της.

Το διάσημο μοντέλο αποτελεί μια από τις πιο όμορφες παρουσίες της showbiz και μοιράζεται συχνά με τους θαυμαστές της, τις ευαισθησίες και ανησυχίες της. Δεν διστάζει επίσης να ανοιχτεί για όσα βιώνει και ειδικά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει. Αυτά τα χαρακτήρισε μάλιστα ανυπόφορα και εξουθενωτικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella

(@bellahadid)

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό WSJ, αποκάλυψε ότι αυτά τα προβλήματα έχουν άμεση σύνδεση με την εμφάνισή της.

“Στο παρελθόν ήταν πρόκληση ακόμη και το να ντυθώ και να βγω από το σπίτι μου. Οι φωτογράφοι που ήταν έξω έκαναν το άγχος μου πολύ έντονο” ξεκίνησε η Bella. “Τη χρονιά που πέρασε έμαθα ότι είτε ο κόσμος μιλάει για το στυλ μου είτε όχι, δεν έχει καμία σημασία. Το σημαντικό είναι να μου αρέσει εμένα. Τώρα κάθε πρωί σκέφτομαι το εξής: Με κάνει χαρούμενη το outfit; Νιώθω καλά φορώντας το και αισθάνομαι άνετα;” συνέχισε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

“Είχα σοβαρά καταθλιπτικά επεισόδια. Η μαμά μου και ο γιατρός μου με ρωτούσαν πώς ήμουν, όμως εγώ δεν μπορούσα να περιγράψω ποτέ το πώς ένιωθα. Αντί λοιπόν να τους απαντήσω με μήνυμα, απλώς τους έστελνα μία φωτογραφία. Ήταν ευκολότερο για εμένα εκείνη τη στιγμή” εξήγησε, αναφερόμενη σε μια δημοσίευση που είχε κάνει τον Νοέμβριο. Είχε αναρτήσει τότε μία σειρά από selfies στις οποίες έκλαιγε, προβληματίζοντας έτσι τους ακολούθους της. “Ένιωθα αφόρητο και εξουθενωτικό πνευματικό και σωματικό πόνο, και δεν ήξερα γιατί. Κι αυτό ήταν για μία τριετία. Όσο όμορφα και αν φαίνονται όλα στο Instagram, στο τέλος της ημέρας, είμαστε όλοι ίδιοι” πρόσθεσε η Hadid.

“Το να περπατάω έξω και να μπορώ να θυμηθώ ότι τόσοι άνθρωποι περνούν τα ίδια πράγματα με εμένα, με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα. Δεν ξέρω αν αυτό θέλουν στο Instagram ή όχι – και δεν πειράζει. Δεν πρέπει να είμαι στο Instagram για πάντα. Νιώθω ότι αυτή είναι η νέα πραγματικότητα, κι αυτό μετράει για εμένα” ολοκλήρωσε λέγοντας.

@bellahadid/instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα