Η Jennifer Lawrence έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

12:51 24/2/2022 - Πηγή: InStyle

Η ηθοποιός Jennifer Lawrence έγινε κι επίσημα μανούλα! Τα νέα διέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι των celebrities, TMZ, το οποίο όπως ισχυρίζεται η 31χρονη ηθοποιός έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Cooke Maroney, στο Los Angeles.

Instagram @jenniferlawrence_

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2018 κι ένα χρόνο μετά παντρεύτηκε στο Rhode

Island σε μια κλειστή τελετή, την οποία παρακολούθησαν μόνο πολύ κοντινά τους πρόσωπα. Ο σύζυγος της Lawrence δεν ανήκει στον χώρο του θεάματος, ωστόσο είναι άνθρωπος της τέχνης καθώς ασχολείται με το εμπόριο έργων τέχνης.

Οι πρώτες φήμες περί εγκυμοσύνης είδαν το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Αύγουστο και καθώς οι δημόσιες εμφανίσεις της ηθοποιού σταμάτησαν να είναι τόσο συχνές, τα νέα αποδείχτηκαν σωστά. Τον Ιανουάριο, η Jennifer Lawrence διοργάνωσε το baby shower του μωρού, αλλά προτίμησε να μην μοιραστεί παραπάνω πληροφορίες.

Instagram @itsjenniferlawrenceofficial

Οι δυο τους έχουν δηλώσει ότι θα κρατήσουν την προσωπική ζωή του παιδιού τους ιδιωτική κι η απόφαση τους έγινε ήδη πράξη αφού ακόμα δεν γνωρίζουμε ούτε το όνομα, ούτε το φύλο του μωρού. Όπως και να έχει ευχόμαστε να είναι υγιές. Συγχαρητήρια στους νέους γονείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα