Η Jennifer Aniston αποκάλυψε πως είναι έτοιμη για νέα σχέση!

09:16 30/9/2021 - Πηγή: InStyle

Φαίνεται πως η αγαπημένη μας Rachel έχει αρχίσει το κυνήγι για να βρει τον νέο της “αστακό”.

Οι 5 κορυφαίες τάσεις που ξεχώρισαν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου


Η Jennifer Aniston, σε συνέντευξη της στον Bruce Bozzi σε μια σειρά podcasts για το Radio Andy, δήλωσε πως είναι έτοιμη για μια νέα σχέση στην ζωή

της, μετά από πολύ καιρό. “Το ραντάρ μου δεν έχει ακόμη πιάσει κάποιον σημαντικό, αλλά νομίζω ότι ήρθε η ώρα. Νομίζω πως είμαι έτοιμη να μοιραστώ την ζωή μου με κάποιον άλλο” δήλωσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)


Η 52χρονη Aniston είπε πως έχει υπάρξει σε διάφορες σχέσεις εδώ και τριάντα χρόνια, αλλά όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν, η προσωπική της ζωή δεν έχει εξελιχθεί όπως θα την ήθελε. Και φυσικά έχει δίκιο, εάν λάβουμε υπόψιν μας το πολύκροτο διαζύγιο με τον Brad Pit, αλλά και τις υπόλοιπες σχέσεις της που έληξαν άδοξα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)


“Δεν ήθελα να βγω ραντεβού για πολύ καιρό και πραγματικά απολάμβανα να είμαι η γυναίκα του εαυτού μου, χωρίς να είμαι μέρος ενός ζευγαριού” δήλωσε, για να συνεχίσει “πως οι άνθρωποι δεν έρχονται πια σε επαφή με άλλους ανθρώπους, είναι πολύ περίεργο“, περιγράφοντας τις δυσκολίες που υπάρχουν πλέον στις προσωπικές σχέσεις. Σε κάθε περίπτωση η ίδια φαίνεται πιο έτοιμη από ποτέ στο να γνωρίσει τον νέο της σύντροφο, και το μόνο που ζητά είναι χιούμορ και γενναιοδωρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα