Η Hailey Bieber παρακολούθησε το show του YSL στην Βενετία

09:42 16/7/2021 - Πηγή: InStyle

Στις 14 Ιουλίου παρουσιάστηκε το νέο show του οίκου Yves Saint Laurent στην πανέμορφη Βενετία, όπως είχε ανακοινωθεί, στο νησί Isola Della Certosa.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAINT LAURENT (@ysl)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAINT LAURENT (@ysl)


Υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Anthony Vaccarello, ο θρυλικός οίκος, παρουσίασε την ανδρική του συλλογή για την Άνοιξη του 2022. Για το catwalk δημιουργήθηκε μια εγκατάσταση από αλλεπάλληλους καθρέφτες, που δημιουργούσαν περίπλοκα μονοπάτια, αντανακλώντας το φως, την επιφάνεια των νερών της Βενετίας και την πλούσια βλάστηση. Η συγκεκριμένη εγκατάσταση είναι έργο του Αμερικανού καλλιτέχνη Doug Aitken.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAINT LAURENT (@ysl)

Η Hailey Bieber αποκάλυψε πως νιώθει για το body shaming που βιώνει


Το show παρακολούθησε και το super model, Hailey Bieber, που ταξίδεψε στην Βενετία αποκλειστικά για την επίδειξη του YSL. Σε φωτογραφία της, που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, είδαμε την Hailey με ένα total YSL σύνολο, με ένα μαύρο mini jumpsuit σε βελούδο που έδενε ψηλά στο λαιμό και είχε χαμηλή, sexy πλάτη. Επέλεξε μια, επίσης, μαύρη ζώνη με strass για τη μέση, ενώ τα μαλλιά της κινήθηκαν σε χαλαρά κύματα, με απόλυτα φυσικό styling.

instagramstories/@haileybieberinstagramstories/@haileybieber

Η Hailey έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό τα μαλλιά της, αφήνοντας το απόλυτα ξανθό χρώμα και επενδύοντας σε ένα πιο natural look, με σκούρα ρίζα σε καστανό χρώμα και ξανθιές άκρες.

instagramstories/@haileybieber

Η ίδια ανέβασε και κάποιες φωτογραφίες παρέα με τον ίδιο το σχεδιαστή, Anthony Vaccarello, που τους τελευταίους μήνες περνά μια από τις ωραιότερες φάσεις της ζωής του, αφού πρόσφατα έγινε πατέρας του μικρού Luca, ο οποίος και ακολούθησε τον μπαμπά στην Βενετία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthony Vaccarello (@anthonyvaccarello)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Hailey Bieber, YSL, Βενετία,Hailey Bieber, YSL, venetia