Η Naomi Campbell φωτογραφίζεται σε καλοκαιρινό mood για τον οίκο Burberry

12:29 15/7/2021 - Πηγή: InStyle

Η Burberry παρουσιάζει μια άκρως καλοκαιρινή collection, την εξέλιξη της συλλογής TB Summer Monogram, που σχεδιάστηκε από τον Riccardo Tisci, Chief Creative Officer του οίκου, με μια νέα καμπάνια που γιορτάζει την αισιοδοξία της σεζόν και το πνεύμα του καλοκαιριού, έχοντας ως κεντρικό πρόσωπο το supermodel, Naomi Campbell

που στα 51 της είναι ακόμη πιο εκθαμβωτική.

@burberry/instagram

«Είναι μαγικό να δουλεύεις με τον Riccardo. Έχει πάντα ένα τόσο μοναδικό όραμα και καταφέρνει συνεχώς να αναδεικνύει μια νέα πτυχή μου, με πιέζει να κάνω πράγματα που δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω. Η συνεργασία με την Burberry είναι επίσης πάντα τιμή. Είναι ένα Βρετανικό brand και από τότε που ιδρύθηκε το 1856, κατά κάποιον τρόπο, αισθάνομαι ότι εκπροσωπεί την χώρα μου», ανέφερε η Campbell.

View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Η Naomi που πρόσφατα έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φωτογραφήθηκε από τον γνωστό φωτογράφο μόδας, Danko Steiner μεταξύ άλλων με μπικίνι με το χαρακτηριστικό μονόγραμμα του Βρετανικού Οίκου και αναδεικνύοντας τις υπέροχες καμπύλες της.

Naomi Campbell: το θρυλικό μοντέλο των ’90s έγινε μητέρα!

View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

«Και για αυτήν την εκστρατεία δεν μπορούσα να σκεφτώ κανέναν άλλο από την απίστευτη φίλη μου Naomi Campbell. Έχει αυτή την υπερβατική ενέργεια και ομορφιά και ενσωματώνει τόσο έναν διαχρονικό κλασικισμό, όσο και τη ζωτικότητα του καλοκαιριού», δήλωσε ο Tisci.

View this post on Instagram

A post shared by Burberry (@burberry)

Η νέα συλλογή TB Summer Monogram είναι διαθέσιμη στο gr.burberry.com/ και σε επιλεγμένα καταστήματα Burberry σε όλο τον κόσμο.

@burberry/instagram

View this post on Instagram

A post shared by Burberry (@burberry)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Naomi Cambell,Burberry