Beyonce: Φόρεσε το πιο fun, 90s inspired φόρεμα του καλοκαιριού!

15:08 15/7/2021 - Πηγή: InStyle

Η Beyonce, μοιράστηκε άλλη μια φωτογραφία της καλοκαιρινής της ντουλάπας, με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Αυτή τη φορά, η pop diva επέλεξε ένα Popcorn dress, που έχει κάνει μεγάλο comeback από τα 90s, από την Pre Fall 2021 συλλογή της Mara Hoffman.

Αυτό το mini, super sexy φόρεμα με το ελαστικό του ύφασμα και τα χαρακτηριστικά bubbles, αναδεικνύει ιδανικά τις καμπύλες της Bey, ενώ το mix των χρωμάτων του, σε κίτρινους, πορτοκαλί και γαλάζιους τόνους το κάνουν άκρως καλοκαιρινό, αφού είναι χρώματα που τονίζουν το μαύρισμα.

Η Hailey Bieber φόρεσε την πιο απροσδόκητη τάση που επιστρέφει από τα ’90s

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)


Η Beyonce το συνδύασε με ψηλοτάκουνες, μυτερές γόβες Gianvitto Rossi που δένουν ψηλά στον αστράγαλο, με διαφάνειες από πλαστικό στο πάνω μέρος. Το look ολοκληρώθηκε με μπλε γυαλιά ηλίου, μπλε mini bag και μακριά σκουλαρίκια με πολύχρωμες χάντρες.

Courtesy Mara Hoffman

Το Σαββατοκύριακο η Bey και ο Jay-Z βρέθηκαν στα Hamptons, αφήνοντας για λίγο πίσω τους την πόλη, και φωτογραφήθηκαν να γευματίζουν στο Brooklyn. Η Beyonce φόρεσε μια φαρδιά παντελόνα σε tropic print και το συνδύασε με ένα απλό λευκό πουκάμισο δεμένο στη μέση, ενώ τα μαλλιά της έδειχναν υπέροχα, στο φυσικό της afro style.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Keywords
Τυχαία Θέματα