Η Gigi Hadid υπογράφει την πρώτη της συλλογή με μπικίνι

12:10 27/4/2022 - Πηγή: InStyle

Το καλοκαίρι έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της Gigi Hadid και φέτος αποφάσισε να το γιορτάσει με τον πιο μοναδικό τρόπο.

Το μοντέλο ενώθηκε με την παιδική της φίλη και ιδιοκτήτρια του brand Frankies Bikinis, Fransesca Aiello και δημιούργησαν μια κολεξιόν παιχνιδιάρικη, νεανική και φρέσκια, όπως άλλωστε πρέπει να είναι και κάθε καλοκαίρι. Το αχτύπητο δίδυμο σχεδίασε μια συλλογή με μαγιό και loungewear limited edition, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου, με το δεύτερο drop να γίνεται στις 2 Ιουνίου.

@wwd

«Η κολεξιόν δημιουργήθηκε με φίλους και καρδιά και αποτυπώνει έναν ξεχωριστό κύκλο που ολοκληρώνεται για εμένα και τη Frank. Γνωρίζαμε η μία την άλλη, πριν ποτέ να πιστέψουμε ότι όνειρα σαν αυτά μπορούν να γίνουν πραγματικότητα» ,δήλωσε το μοντέλο για τη hot συνεργασία με τις νοσταλγικές νότες και τις σκηνές που θυμίζουν American dream.

«Σχεδιάσαμε αυτή τη συλλογή με τόση πολλή αγάπη και πιστεύω ότι πραγματικά λάμπει μέσα από τις λεπτομέρειές της στα υφάσματα, τα prints και τα στιλ που επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε. Η Frank και εγώ έχουμε έντονη κοινωνική ζωή, αλλά είμαστε επίσης και φιλαράκια-σπιτόγατοι και η κολεξιόν πραγματικά αντικατοπτρίζει αυτή την πλευρά μας. Ελπίζουμε να την αγαπήσετε».

@wwd@wwd

Αν κρίνουμε από τη διαφημιστική καμπάνια της νέας συλλογής, είναι βέβαιο ότι θα τη λατρέψουμε. Υποθέτουμε δε πως τα super cute bikini θα γίνουν ανάρπαστα!

Η Frank Aiello αναφέρθηκε στην παιδική της φίλη λέγοντας ότι: «Η Gigi είναι ένας άνθρωπος τόσο μοναδικός και με εμπνέει απίστευτα. Είναι δημιουργική, σκληρά εργαζόμενη, ευγενική και αξιαγάπητη, και συνδυάζει όλα αυτά τα απίθανα χαρακτηριστικά με τη βαθιά φιλία μας. Γι’ αυτό και η συγκεκριμένη κολεξιόν δεν ήταν μόνο διασκεδαστική στη δημιουργία της αλλά και στη φωτογράφισή της».

Εμάς πάντως, μας ταξίδεψε νοερά σε ένα ειδυλλιακό τοπίο των Ηνωμένων Πολιτειών, με άγριο πράσινο δίπλα σε μια δροσερή λίμνη που σε περιμένει να βουτήξεις, ενώ κρεμιέσαι από το σκοινί που είναι δεμένο στο καταπράσινο δέντρο. Κάνατε την εικόνα;

@wwd

Keywords
Τυχαία Θέματα