Πρω1νό: «Εξερράγη» ο Γιώργος Λιάγκας με τον Μάνο Δασκαλάκη – «Δεν αντέχω άλλο»

Μία αποκάλυψη έκανε το Πρω1νό για τον Μάνο Δασκαλάκη. 17 ημέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας – το παιδί που πέθανε πρώτο – και συγκεκριμένα την Πρωτομαγιά του 2019, ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου μαζεύτηκαν μαζί με τους φίλους τους προκειμένου να ψήσουν κρέατα και να περάσουν ευχάριστα την ημέρα.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο προβλήθηκε την Τετάρτη 27/4 στην πρωινή εκπομπή του ANT1,

με τον Γιώργο Λιάγκα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα και την αγανάκτησή του με τους γονείς των άτυχων κοριτσιών και να ξεσπά στον αέρα. Ο παρουσιαστής υποστήριξε πως όταν ένας γονιός χάνει το παιδί του βιώνει έναν τεράστιο πόνο και συνεπώς δεν έχει όρεξη για διασκέδαση και μαζώξεις, όταν, μάλιστα, το περιστατικό είναι τόσο πρόσφατο.

«17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού του, που δεν ξέρεις από τι πέθανε, που πρέπει να είσαι με αντικαταθλιπτικά για να είσαι όρθιος, αυτό κάνει ο φυσιολογικός άνθρωπος για μένα… Μπράβο στους ανθρώπους που καταφέρνουν να ψήνουν κρέατα και να ανεβάζουν φωτογραφίες στα social media, υποκλίνομαι… Έχω τρελαθεί τελείως τώρα, δεν αντέχω άλλο!», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Σας ζητώ συγγνώμη για την έντασή μου, είναι και τέτοιες ημέρες που τα παιδιά είναι σπίτι. Ακούστε λίγο, ο λαός τι λέει; Η ζωή συνεχίζεται… Συγγνώμη, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, η ζωή δεν συνεχίζεται. Να βρεις τη δύναμη να μεγαλώσεις τα παιδιά και όχι να μην σου καεί το medium rare κρέας. 17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού σου! Πως το θέλεις medium rare; Λέω να το πάω χαλαρά αλλά δεν αντέχω κάποια στιγμή…».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε  ακόμα:

 Ρούλα Πισπιρίγκου – Πρω1νό: Έξαλλη η 33χρονη με όσους μιλούν δημόσια για τα προσωπικά της

 Πάτρα: Ποιος πέταξε τελικά τα παιχνίδια από τον τάφο των κοριτσιών; Η αποκάλυψη της γυναίκας που περιποιείται το μνήμα

 Μάνος Δασκαλάκης: Αυτή είναι η 30χρονη σύντροφός του!

Keywords
Τυχαία Θέματα