Η Emily Ratajkowski φόρεσε το πιο cool κοστούμι

11:42 27/4/2022 - Πηγή: InStyle

Η EmRata έδωσε το δικό της στιλιστικό touch στο business casual με ένα power suit που περιλάμβανε πολλές απρόσμενες και σέξι ανατροπές. Για την απόδρασή της στη Νέα Υόρκη, το μοντέλο συνδύασε το χαλαρό σύνολο εμπνευσμένο από τη δεκαετία του 2000 με ένα λευκό αθλητικό σουτιέν και ογκώδη πέδιλα. Τα μεγάλα statement σκουλαρίκια και τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά της ολοκλήρωσαν το look, με μια Emily που έδειχνε

πιο cool από ποτέ.

Τον περασμένο μήνα, το μοντέλο και ο σύζυγός της, Sebastian Bear-McClard, γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, Sylvester Apollo Bear. Η Ratajkowski τίμησε την ιδιαίτερη ημέρα με μια συλλογή από selfies εγκυμοσύνης και μια γλυκιά φωτογραφία με το αγοράκι της. Το μοντέλο είπε σε δήλωσή της πέρυσι ότι ένιωθε «ανακουφισμένη» που απέκτησε αγόρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

«Ήθελα μια κόρη στην αρχή, αλλά όταν έμαθα ότι έκανα γιο, ανακουφίστηκα τόσο πολύ. Έχω μια ανάμνηση. Έκανα μια σέξι κίνηση κάτω από τον τοίχο της κουζίνας των γονιών μου. Ήμουν μάλλον στην πρώτη δημοτικού και οι γονείς μου είπαν, Πού το έμαθες αυτό; Και απάντησα: Το έμαθα. Αυτό κάνουν οι γυναίκες». Το 30χρονο μοντέλο έχει δεσμευτεί να μεγαλώσει το μωρό της ως ουδετέρου φύλου και η… ιστορία θα δείξει αν η απόφασή της είναι σωστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα