Η Emily Ratajkowski φόρεσε το αγαπημένο αξεσουάρ της Kate Middleton που έρχεται απευθείας από τη Ρωσία

Η Emily Ratajkowski βρίσκεται σε περιοδεία για το νέο της βιβλίο My Body και πλέον θα την πετυχαίνετε πιο συχνά σε βιβλιοπωλεία παρά σε πάρτι. Βέβαια το μοντέλο κάνει αίσθηση όπου και να πάει με τις στιλιστικές της επιλογές να είναι πάντα ανανεωμένες και φρέσκες. Τα outfit της χαρακτηρίζονται σέξι και αποκαλυπτικά, όμως αυτή τη φορά η Emily προτίμησε να ντυθεί ζεστά στο παγωμένο Λονδίνο, φορώντας το απόλυτο καπέλο του χειμώνα, μια puffer καμπαρντίνα και animal print μπότες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση
στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Το γούνινο αυτό αξεσουάρ έρχεται απευθείας από τη Ρωσία και έχει πολύ στιλ. Η «σάπκα», όπως αποκαλούν στα ρωσικά το καπέλο, αναφέρεται συνήθως στο συγκεκριμένο σχέδιο και δημιουργήθηκε για αποκλειστικά χρηστικούς λόγους σε πολύ παγωμένες περιοχές για να προφυλάσσει από το κρύο. Η αρχική μορφή ήταν αυτή του καπέλου, ενώ αργότερα κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, εμφανίστηκε και η γούνινη σάπκα που κάλυπτε και τα αυτιά.

@popsugar

Οι βασιλικές οικογένειες έχουν σίγουρα αδυναμία στο συγκεκριμένο αξεσουάρ, αφού προσδίδει το στοιχείο της πολυτέλειας. Η Άννα Καρένινα το πρωτοφόρεσε, αλλά η Kate Middleton το έκανε μόδα. Η δούκισσα φαίνεται να λατρεύει τα ζεστά γούνινα καπέλα αφού τα επιλέγει σε πολλές εμφανίσεις της, κάνοντας τα look της έξτρα luxurious. Όχι πως το χρειάζεται, άλλα η αλήθεια είναι ότι της πάνε.

@cosmopolitan@dailymail

Keywords
Τυχαία Θέματα