Η νέα loungerwear συλλογή της Rihanna ανεβάζει τα cut-outs σε άλλο επίπεδο

Το 2021 ήταν αναμφίβολα η χρονιά των cut-outs. Από παντελόνια μέχρι μπλούζες και φορέματα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το δέρμα μας βγήκε λίγο παραπάνω στην… επιφάνεια. Η Rihanna βέβαια πάει την hot τάση σε ακόμα πιο ριψοκίνδυνο επίπεδο.

@badgalriri/instagram

H τραγουδίστρια δημοσίευσε πολλά looks από τη σειρά εσωρούχων Savage x Fenty στο Instagram. Στις πρώτες φωτογραφίες, η RiRi πόζαρε με μπλε

καρό κοντό σορτσάκι με δαντέλα στη μέση, ασορτί σουτιέν και oversized πουκάμισο με κουμπιά. Συνδύασε το outfit με πλεξούδες στα μαλλιά και ελάχιστο μακιγιάζ. Στο επόμενο ωστόσο story παρουσίασε μια διαφορετική στιλιστική πρόταση καθώς το κάτω μέρος της πιτζάμας διαθέτει ένα… χαοτικό ντεκολτέ στους γλουτούς.

@badgalriri/instagram

Οι συγκεκριμένες PJ’s είναι μόνο ένα από τα πολλά νέα κομμάτια της εορταστικής συλλογής της star. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η ίδια μοιράστηκε τις τελευταίες φωτογραφίες της καμπάνιας της για το Savage x Fenty φορώντας ένα σετ δαντελένιων εσωρούχων. Σε ξεχωριστή ανάρτηση, ανέβασε ένα βίντεο από την ίδια φωτογράφιση, γράφοντας στη λεζάντα: «Ότι θέλει για τα Χριστούγεννα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Η Rihanna σίγουρα ξέρει καλά τους κανόνες της… επιθετικής διαφήμισης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Keywords
Τυχαία Θέματα