Η Cardi B περιμένει το δεύτερο παιδί της

09:33 29/6/2021 - Πηγή: InStyle

Το 2018 η Cardi B και ο Offset απέκτησαν την πρώτη τους κόρη, την Kulture Kiari Cephus. Οι δύο πασίγνωστοι rappers ήταν τότε πολύ ευτυχισμένοι που ήρθε στη ζωή τους. Μολονότι έχουν χωρίσει και τα έχουν ξαναβρεί πολλές φορές, είχαν εκφράσει παλαιότερα την επιθυμία τους για δεύτερο παιδί. Από ότι φαίνεται θα έχουν την ευκαιρία να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, καθώς η Cardi B είναι και πάλι έγκυος. Τα χαρμόσυνα νέα ανακοινώθηκαν με πρωτότυπο τρόπο.

Η κόρη της Monica Bellucci εντυπωσιάζει στην καμπάνια του Dolce & Gabbana

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib)

Η επιτυχημένη star ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, κατά τη διάρκεια των βραβείων BET. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στην σκηνή για να ερμηνεύσει ένα τραγούδι, που πρόκειται για συνεργασία της με τους Migos. Φορούσε ένα κολλητό catsuit, το οποίο αναδείκνυε την φουσκωμένη κοιλίτσα της. Όλοι όσοι παρακολουθούσαν την ερμηνεία της σοκαρίστηκαν, καθώς δεν είχε γνωστοποιηθεί ακόμη ότι είναι έγκυος.

Justin Timberlake: Μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία με τον γιο του

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFFSET (@offsetyrn)

Ύστερα από αυτή την αποκαλυπτική εμφάνιση, η διάσημη μητέρα ανέβασε στο Instagram μια nude φωτογραφία της. Στην εικόνα την βλέπουμε καλυμμένη με λευκή μπογιά και φορώντας μόνο τα εντυπωσιακά αξεσουάρ της. Το makeup της είναι minimal και στο πρόσωπό της διαγράφεται μια αίσθηση ήρεμης χαράς. Στη λεζάντα έγραψε “2”, εννοώντας δεύτερο παιδί και τάγκαρε τον σύζυγό της. Εκείνος με τη σειρά του πόσταρε ένα στιγμιότυπο από την εμφάνισή τους στα βραβεία Bet και έβαλε την ίδια περιγραφή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cardi B (@iamcardib)

Keywords
Τυχαία Θέματα