Η νέα συλλογή του Bottega Veneta περιλαμβάνει… roller skates

12:48 28/6/2021 - Πηγή: InStyle

Ο Daniel Lee, δημιουργικός διευθυντής της Bottega Veneta, έχει την εκπληκτική ικανότητα να σχεδιάζει It-pieces. Από τη slouchy pouch τσάντα έως τα τετράγωνα mules σε έντονα χρώματα που κυριαρχούν φέτος το καλοκαίρι, οι δημιουργίες του γίνονται ανάρπαστες.

Και τα κομμάτια της νέας καλοκαιρινής καμπάνιας του οίκου είναι αρκετά ιδιαίτερα, καθώς περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, sparkly γαλότσες, τακούνια με καλώδια τηλεφώνου και… high fashion

roller skates!

Τα stilleto Crocs του οίκου Balenciaga έχουν προκαλέσει σάλο αντιδράσεων

Courtesy of Bottega VenetaCourtesy of Bottega Veneta

Τα roller skates, που είναι ουσιαστικά παπούτσια πάνω σε ρόδες, εμφανίστηκαν πρώτη φορά στις αρχές του 17ου αιώνα στην Ολλανδία. Η αρχική μορφή τους ήταν μια παραλλαγή του παγοπέδιλου – απλά αντί για λεπίδα, είχαν τροχούς. Στο πέρασμα του χρόνου εξελίχθηκαν και απέκτησαν τη σημερινή εικόνα τους.

Courtesy of Bottega VenetaCourtesy of Bottega Veneta

Ο οίκος Bottega Veneta λοιπόν κυκλοφόρησε τη δική του εκδοχή, προσθέτοντας την δική του πινελιά. Με ασορτί ροδάκια και stoppers, ονειρευόμαστε πώς θα ήταν να κάνουμε βόλτες φορώντας τα. Αυτά τα χρωματιστά quilt πατίνια, είναι αναμφίβολα τα πιο φανταχτερά αθλητικά παπούτσια της σεζόν. Ποια όμως ήταν η έμπνευση του Lee;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη O U M I J A N T A (@oumi_janta)

Όταν η Oumi Janta, δημοσίευσε στο Instagram ένα χορευτικό βίντεο με roller skates, έγινε απευθείας viral. Ο κόσμος του internet γοητεύτηκε και η 30χρονη χορεύτρια τράβηξε την προσοχή πολλών διάσημων προσώπων. Από την ηθοποιό Viola Davis έως και… τον Daniel Lee.

Μία απλή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, δημιούργησε ένα νέο trend.

Ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από την Janta, που αποφάσισε να την εντάξει στο “Issue 01”. Πρόκειται για το digital journal του Bottega Veneta, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο. Η συνεργασία τους όμως δεν σταμάτησε εκεί: τώρα πρωταγωνιστεί στην καμπάνια “Wardrobe 02”, διαθέσιμη από τις 7 Ιουνίου. Το μέλλον της Janta φαντάζει ευοίωνο και εμείς ανυπομονούμε να δούμε τα μελλοντικά της σχέδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη O U M I J A N T A (@oumi_janta)

Keywords
Τυχαία Θέματα