Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 28/6 ως 4/7/2021

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η προσωπική σου ζωή μπορεί να περάσει έντονες δυσκολίες μέσα στην εβδομάδα. Με την αντίθεσή του Άρη από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνο του με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 01.07 και 04.07 αντίστοιχα οι δυσκολίες θα είναι αρκετές και χρειάζονται ιδιαίτερη ψυχραιμία για να ξεπεραστούν. Επαγγελματικά,

τα εμπόδια και οι ανατροπές θα επηρεάσουν την δράση σου και μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες και σκληρές αντιπαραθέσεις με σημαντικά πρόσωπα για την καριέρα σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, οικογενειακά ζητήματα επαγγελματικές υποθέσεις σε αναστατώνουν μέσα στην εβδομάδα. Η αντίθεσή του Άρη από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνο του με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 01.07 και 04.07 αντίστοιχα μπορεί να δημιουργήσουν συνθήκες έντασης κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια καθώς είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εμπόδια λόγω κοινωνικής νοοτροπίας που θα βάλουν φρένο σε πιθανά σχέδια σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τα ξεσπάσματα εντός του οικείου περιβάλλοντος που θα έχουν καθοριστικό κόστος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, κόντρες και αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος μπορεί να υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα που θα σου δημιουργήσουν αναστάτωση. Η αντίθεσή του Άρη από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνο του με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 01.07 και 04.07 αντίστοιχα σε αναγκάζουν να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες που μπορεί να σου δημιουργήσουν άγχος και παράλληλα να διαχειριστείς αποκαλύψεις σε σχέση με πρόσωπα που είναι στο στενό σου περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, οικονομικές υποθέσεις θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια μέσα στην εβδομάδα και αυτό θα επηρεάσει και την αισθηματική σου ζωή. Η αντίθεσή του Άρη από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνο του με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 01.07 και 04.07 αντίστοιχα σε καλούν να διαχειριστείς σκληρές καταστάσεις, καθυστερήσεις και ανατροπές που θα επηρεάσουν οικονομικές επιλογές και σχέδια που μπορεί να έχεις. Προσοχή καθώς η αδιαλλαξία και οι σπασμωδικές κινήσεις θα οδηγήσουν σε λάθη.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, ένταση λόγω αντιπαραθέσεων και ανατροπών μπορεί να υπάρξει μέσα στην εβδομάδα που θα σε οδηγήσουν πιθανά εκτός εαυτού, κάτι που είναι απαραίτητο να αποφύγεις. Η αντίθεσή του Άρη από το ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνο του με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 01.07 και 04.07 αντίστοιχα βάζουν φωτιά σε προσωπική και επαγγελματική ζωή καθώς καλείσαι να διαχειριστείς ψυχρές συμπεριφορές, εμπόδια και καθυστερήσεις, ανατροπές και αιφνιδιασμούς που δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις ήρεμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η συναισθηματική φόρτιση είναι έντονη μέσα στην εβδομάδα καθώς ζητήματα από το παρελθόν επανέρχονται που μπορεί να σε απογοητεύσουν ή να ανατρέψουν τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής σου. Η αντίθεσή του Άρη από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνο του με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 01.07 και 04.07 αντίστοιχα δημιουργεί αναστάτωση σε επαγγελματικές επιλογές και αποκαλύπτει παρασκηνιακές διεργασίες που δεν σου επιτρέπουν να ανοίξεις τα φτερά σου.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, με ευκολία μπορεί να μπει σε διαδικασία αντιπαραθέσεων ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις φιλικές και προσωπικές σχέσεις μέσα στην εβδομάδα. Η αντίθεσή του Άρη από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνο του με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 01.07 και 04.07 αντίστοιχα σε αναγκάζουν να αντιμετωπίσεις καταστάσεις στο φιλικό περιβάλλον που μπορεί να σε απογοητεύσουν καθώς αποκαλύπτονται μυστικά που τραυματίζουν σημαντικές σχέσεις για εσένα. Συγκράτησε την ψυχραιμία σου για να αποφύγεις λάθος επιλογές και κόντρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, επαγγελματικά ζητήματα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν μέσα στην εβδομάδα που θα επηρεάσουν καταλυτικά και τις συνεργασίες σου με την αντίθεσή του Άρη από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνο του με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 01.07 και 04.07 αντίστοιχα. Παράλληλα προσωπική και οικογενειακή ζωή βάλλονται καθώς προκύπτουν επιπλέον υποχρεώσεις και ανατροπές σε σημαντικές σχέσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν αναστάτωση, ανασφάλεια και οξυθυμία. Κρατώντας χαμηλούς τόνους και ψύχραιμη στάση είναι βέβαιο ότι θα μπορείς να ελέγξεις την όποια κατάσταση σε πιέζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, ένταση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος μπορεί να προκύψει μέσα στην εβδομάδα. Η αντίθεσή του Άρη από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνο του με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 01.07 και 04.07 αντίστοιχα σε καλούν να διαχειριστείς εμπόδια και ανατροπές στην καθημερινότητα που επηρεάζουν σχέσεις με το ευρύτερο περιβάλλον και μπορεί να οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες και ρίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές φαίνεται να ανατρέπονται μέσα στην εβδομάδα και αυτό σου προκαλεί ανασφάλεια και καχυποψία. Η αντίθεσή του Άρη από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνο του με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 01.07 και 04.07 αντίστοιχα μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις, εμπόδια και ανατρεπτικά γεγονότα που θα επηρεάσουν τον ψυχισμό σου και παράλληλα θα δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε οικονομικές υποθέσεις που θέλεις να κλείσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, είναι γεγονός ότι θα προσπαθήσεις να οριοθετηθείς και να ανατρέψεις νόρμες και προκαταλήψεις που σε έχουν επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό αυτή την εβδομάδα. Η αντίθεσή του Άρη από τον Λέοντα με τον Κρόνο στο ζώδιό σου και το τετράγωνο του με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 01.07 και 04.07 αντίστοιχα αυξάνει την υπερένταση το πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων και καλείσαι να δείξεις τα όριά σου χωρίς να υπάρξουν ρήξεις που θα τραυματίσουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, ανατροπές στην καθημερινότητα και εμπόδια μπορεί να προκληθούν μέσα στην εβδομάδα που θα σε αναστατώσουν και θα δημιουργήσουν συνθήκες ρήξης στο εργασιακό περιβάλλον. Η αντίθεσή του Άρη από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο και το τετράγωνο του με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 01.07 και 04.07 αντίστοιχα δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις απρόσκοπτα σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει, κάτι που θα σε γεμίζει άγχος και μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές κόντρες με πρόσωπα από το συναδελφικό περιβάλλον.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 28/6 ως 4/7/2021 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα