Η Anne Hathaway και η Zendaya γίνονται τα πρόσωπα της BVLGARI

14:37 25/5/2022 - Πηγή: InStyle

Ίσως το πιο πετυχημένο δίδυμο που θα μπορούσαμε να αντικρύσουμε ποτέ. Η Anne Hathaway ενώνει τις δυνάμεις της με το απόλυτο style icon, Zendaya στη νέα καμπάνια του οίκου Bulgari. Ένα ολιγόλεπτο film σκηνοθετημένο από τον Paolo Sorrentino, μας συστήνει τα απροσδόκητα θαύματα της ζωής.

«Η

συνεχής αναζήτηση της χαράς και των θαυμάτων σε κάθε στιγμή, η αστραφτερή ομορφιά στα πιο εκπληκτικά μέρη, το να μένεις πάντα περίεργος και ανοιχτός. Αυτό σου δημιουργεί αμέτρητες, υπέροχες ευκαιρίες».

@bulgari

Η κομψότητα και η φινέτσα δύο γυναικών αναδεικνύεται μέσα από παραμυθένιες στιγμές, μουσικές μελωδίες, χορούς και αστραφτερά κοσμήματα. Ο οίκος Bulgari βρήκε την απόλυτη συνταγή της επιτυχίας και όλος ο κόσμος παραληρεί με το νέο film που παρουσιάζει τη γυναικεία φιλία σαν κάτι ιερό μέσα από αριστοκρατικές στιγμές σε ειδυλλιακά τοπία. Ένα σύγχρονο παραμύθι, το οποίο κάθε γυναίκα θα ήθελε να ζήσει.

Δείτε το βίντεο που έκανε τους πάντες να υποκλίνονται στο ταλέντο της Anne Hathaway και της Zendaya, και ειδικότερα σε έναν τέτοιο συνδυασμό! Η απόλυτη τελειότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BVLGARI Official (@bulgari)

Keywords
Τυχαία Θέματα