Πρω1νό 25/5: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

«Ο ανάδρομος Ερμής ολοκληρώνει την πορεία του στις 3 Ιουνίου. Είπαμε χθες πως ο Άρης είναι ο θεός του πολέμου και ο Δίας είναι η επέκταση του και είπα ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα όπλα, “περίμενα” ότι θα γίνει κάτι σχετικό με τον πόλεμο, αλλά είδατε τι έγινε στο Τέξας», είπε αρχικά η Λίτσα Πατέρα στο Πρω1νό.

Στη συνέχεια

σημείωσε ότι «γενικότερα, είναι μια εξαιρετική όψη για να κάνει κάποιος μια εκκίνηση, αλλά είναι πολύ επικίνδυνη για να εμπλακείτε σε ένα καβγαδάκι».

«Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, επειδή οι συζητήσεις μπορεί να πάρουν πολύ άσχημη τροπή, παρότι είναι μια περίοδος που ευνοεί τα ξεκινήματα», πρόσθεσε, αναφέροντας μάλιστα συγκεκριμένα ζώδια και ημερομηνίες που αφορούν οι εν λόγω προβλέψεις.

Όπως συμπλήρωσε η Λίτσα Πατέρα, «χαρείτε αυτές τις ημέρες, θα αποκαλυφθούν κρυφά πράγματα, θα έρθουν καλά πράγματα στην επιφάνεια, λόγω και της όψης του Ερμή με τον Πλούτωνα».

Δείτε το βίντεο και όλα όσα είπε για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά: 

Διαβάστε ακόμα:

Θοδωρής Κωνσταντόπουλος: Αφαίρεσε το τατουάζ με το όνομα της Ταραμπάνκο και αποκάλυψε -«Το τρίτο πρόσωπο μού ζήτησε συγγνώμη»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έκανα είκοσι ημέρες απομόνωση σε ένα κελί 3×4»

Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας “αδειάζει” τη Βρισηίδα Ανδριώτου και εκείνη βάζει τα κλάματα -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα