Η Angelina Jolie έκανε μια αποκαλυπτική δήλωση για τον Brad Pitt

10:57 5/6/2021 - Πηγή: InStyle

Πριν από μερικά χρόνια, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικές πορείες στις ζωές τους. Ο χωρισμός τους είχε ξαφνιάσει τους πάντες, καθώς έδιναν την εικόνα ενός χαρούμενο ζευγαριού. Μαζί με τα έξι παιδιά τους, αποτελούσαν για πολλούς την ιδανική οικογένεια.

Ωστόσο, η πραγματικότητα από ότι φαίνεται διαφέρει πολύ. Οι δύο πασίγνωστοι ηθοποιοί, “παλεύουν” δικαστικά για την επιμέλεια των παιδιών τους και οι σχέσεις τους όλο και χειροτερεύουν.

Brad Pitt & Andra Day: Το νέο ειδύλλιο του Hollywood!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie (@angelinajolie_offiicial)

Πρόσφατα, το δικαστήριο αποφάσισε να παραχωρηθεί η επιμέλεια των παιδιών τόσο στην Jolie όσο και στον Pitt. Αυτή η εξέλιξη δυσαρέστησε την 46χρονη ηθοποιό, η οποία είναι φανερά απογοητευμένη. Μάλιστα, πηγές υποστηρίζουν ότι η Angelina Jolie δεν πρόκειται να συγχωρήσει ποτέ τον πρώην σύζυγό της. Σκοπεύει να κάνει ό,τι χρειαστεί για να αλλαχθεί η δικαστική απόφαση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie️️ (@angelinajolieofflcial)

Σύμφωνα με το  κοντινό της περιβάλλον, έχει πίστη στη δικαιοσύνη και έκανε ένσταση. Η ίδια υποστηρίζει, μέσω των δικηγόρων της, πως δεν αντιτίθεται στην απόφαση της επιμέλειας. Το κίνητρό της δεν είναι να χωρίσει τα παιδιά της από τον πατέρα τους, ούτε να αρνηθεί οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί του, αλλά το ότι δεν της δόθηκε μία δίκαιη ευκαιρία στο να παλέψει για το καλό των παιδιών της.

Angelina Jolie: Το… άγριο νιάτο που στα 46 της συνεχίζει να είναι η αντιδραστική μορφή του Hollywood

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angelina Jolie️️ (@angelinajolieofflcial)

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις InStyle