Η Jennifer Aniston με τα πιο άνετο flat sandal trend που θα φορέσουμε και φέτος

12:17 4/6/2021 - Πηγή: InStyle

Είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε, είτε όχι, όλες έχουμε επηρεαστεί από το Rachel Green style, από τα θρυλικά Friends. Η Jennifer Aniston φωτογραφήθηκε, λοιπόν, φορώντας ένα μαύρο slip dress, που είχε γίνει μάλιστα τάση μέσω του iconic style του χαρακτήρα της Rachel.

Η Cara

Delevingne εμφανίστηκε στο πολυαναμενόμενο Reunion των Friends και μας έδωσε υλικό από τα παρασκήνια


Η ίδια βέβαια το συνδύασε με ένα ζευγάρι χνουδωτά flat slides, κάτι που θα φαινόταν ίσως πολύ casual ή αμφιλεγόμενα για το στυλ της Rachel, αλλά δείχνει υπέροχο πάνω στην Jen. Η Aniston επαναφέρει κάτι ανάμεσα στις Ugg και τις Birkenstock: τα fluffy sandals. Είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται πως είναι και ίσως όλες έχουμε ένα ζευγάρι χνουδωτά slides για το σπίτι. Μοιάζουν με παντόφλες, και η αλήθεια είναι ότι αυτός ήταν ακριβώς και ο σκοπός τους, μέχρι που τα fashion girls άρχισαν να τα φορούν και έξω.

instyle.com

Η Jennifer Aniston φόρεσε τα fluffy σανδάλια της με ένα μαύρο slip dress από την εταιρία Vince και μία crossbody Hermes τσάντα.

Ugo Paulon: Το brand που έβαλε τα… puffer coats στα σανδάλια


Μπορείτε να βρείτε ένα ζευγάρι χνουδωτά slippers σε πάρα πολύ χαμηλές τιμές, είναι super άνετα και αυτό που δεν προέβλεψαν οι fashion forecasters είναι πως κάποια στιγμή το “at home” στυλ θα έβγαινε και έξω. Καθώς αρχίζουμε να ξαναβγαίνουμε έξω και να επανερχόμαστε στην κανονικότητα, σίγουρα θα θέλουμε να βάλουμε κάτι το ιδιαίτερο, αλλά ποιος είπε ότι αυτό δεν μπορεί να είναι τα ρούχα του σπιτιού μας;

Και όσο περισσότερο το σκεφτόμαστε, τόσο πιο πολύ πιστεύουμε πως ίσως και η Rachel Green θα είχε επηρεαστεί από αυτό το comfy trend και θα φορούσε ακριβώς το ίδιο outfit στο 2021.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)


Πηγή: instyle.com

Keywords
Τυχαία Θέματα