Η Μαρία Σάκκαρη ποζάρει για τον οίκο Dior

09:47 7/4/2022 - Πηγή: InStyle

Και τα τερέν παίρνουν φωτιά! Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα είναι ένα από τα πρόσωπα της νέας καμπάνιας του οίκου, με το όνομα “Dior Vibe”, η οποία αποτελεί μια πρωτοβουλία του brand να στρέψει το ενδιαφέρον των ανθρώπων προς τα αθλήματα και προς ένα πιο υγιεινό lifestyle. Έχοντας κατακτήσει τον κόσμο της πολυτέλειας, χωρίς ωστόσο να τον εγκαταλείπει, ο οίκος Dior μπαίνει δυναμικά και στον χώρο της γυμναστικής. Φυσικά, εκπρόσωποι του νέου project,

το οποίο ξεκίνησε ήδη από το καλοκαίρι, είναι διακεκριμένοι αθλητές κάθε αγωνίσματος που ξεχώρισαν με την παρουσία τους στα γήπεδα.

@dior

Και η δικιά μας Μαρία Σάκκαρη δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των πρωταθλητών. Με μια καριέρα που μετράει χρόνια και άπειρες διακρίσεις στο βιογραφικό της, η τενίστρια φόρεσε ξανά τη στολή του τένις, μόνο που αυτήν τη φορά έφερε και την επωνυμία του brand. Ποζάροντας με άνεση στο φυσικό της περιβάλλον, η Μαρία απέδειξε ότι είναι αστέρι, στο τένις και στη μόδα.

Ο Dior θέτει ως νέο στόχο του τη διατήρηση της φόρμας μας

Δεν ήταν η πρώτη φορά άλλωστε, που οι δυο φιλοσοφίες συναντιούνται στον ίδιο χώρο δημιουργώντας κάτι μοναδικό. Η Μαρία Σάκκαρη έχει δείξει την αδυναμία της για το brand, και ο οίκος Dior της το ανταποδίδει. Το προηγούμενο καλοκαίρι, η Ελληνίδα τενίστρια παρευρέθηκε στην επίδειξη μόδας του οίκου στο Καλλιμάρμαρο, φορώντας μια chic ολόλευκη μάξι δημιουργία με flat πέδιλα και κλέβοντας τις εντυπώσεις με το αστραφτερό της χαμόγελο.

@mariasakkari

Η συνεργασία της μόδας και του αθλητισμού έρχεται για να επαναπροσδιορίσει το athleisure style και να το μετατρέψει σε sporty chic έτοιμο να κατακτήσει δρόμους και γήπεδα. Πιο φρέσκο και νεανικό, το νέο project της Dior εμπνέεται από το δυναμισμό και την πειθαρχία του αθλητή και αποτυπώνει στα ρούχα του αξίες που χτίζουν νικητές. Με έμφαση στο άσπρο, το μαύρο και τις καθαρές γραμμές, η Dior Vibe υποδέχεται μια νέα εποχή και η Μαρία Σάκκαρη δίνει το έναυσμα με σερβίς.

Keywords
Τυχαία Θέματα