Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα Resort κολεξιόν του οίκου Chanel

O οίκος Chanel παρουσίασε τη νέα του Cruise 2021/ 2022 συλλογή και για μια ακόμα φορά κατάφερε να μας εντυπωσιάσει. Ο αγαπημένος γαλλικός οίκος μόδας και η σχεδιάστρια Virginie Viard εμπνεύστηκαν αυτή τη συλλογή από την ιδρύτρια του brand, την Coco Chanel. Το θέμα της επίδειξης είχε να κάνει με τη σχέση που είχε η Coco

με τον καλλιτέχνη Jean Cocteau και όλη η συλλογή ήταν εμπνευσμένη από την ταινία που σκηνοθέτησε ο Cocteau το 1960.

Το show πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι με αυστηρά μέτρα για τους καλεσμένους οι οποίοι έπρεπε να είναι είτε εμβολιασμένοι ή να έχουν αρνητικό Covid test.

View this post on Instagram

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Τι είδαμε στο show; Tα γνωστά κοστούμια και ταγέρ του οίκου Chanel, τα tweed σακάκια και τα ασπρόμαυρα σχέδια έδωσαν το παρόν αλλά σε μια πιο punk εκδοχή που πολύ μας άρεσε.

View this post on Instagram

A post shared by CHANEL (@chanelofficial)

Ποια κομμάτια ξεχωρίσαμε στο show του οίκου Chanel;

#1. Το κοστούμι γίνεται πρωταγωνιστής στην ντουλάπα μας και πλέον μας αρέσει το πόσο δημιουργικοί είναι οι σχειδαστές με αυτό. Ο οίκος Chanel παρουσίασε τη δική του εκδοχή με φαρδιά παντελόνα και crop blazer που μας ενθουσίασε.

#2. Το tweed κοστούμι μεταμορφώνεται με το κατάλληλο styling. Φέτος ο οίκος μας προτείνει να συνδυάσουμε το ταγέρ μας με punk t-shirts και ear cuffs για ένα πιο ροκ αποτέλεσμα.

#3. Αν ένα ολόκληρο show του οίκου Chanel χρησιμοποιεί σε όλα τα μοντέλα διχτυωτά καλσόν τότε αυτό σημαίνει πως αυτό το καλσόν θα γίνει viral τάση μέσα στις επόμενες ώρες. Το καρό tweed φόρεμα σε μπλε και μαύρο με τον sailor γιακά ήταν ένα από τα αγαπημένα μας!

#4. Οι πέρλες χρησιμοποιούνται και σε αυτό το show και μάλιστα σε layerings για ακόμα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

© Cedric Ribeiro / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

Σου αρέσει το αθλητικό στιλ; Σου έχουμε μια huge τάση για αυτή τη σεζόν!

It’s a hat season: Τα πιο ωραία σχέδια σε καπέλα για να αναβαθμίσεις το στιλ σου τώρα!

H Sarah Jessica Parker μας δίνει μαθήματα στιλ για μια ακόμα φορά ως…Carrie Bradshaw

Keywords
Τυχαία Θέματα