Έρχονται βροχές; Σας έχουμε τα πιο stylish αδιάβροχα για να προετοιμαστείτε για το φθινόπωρο

10:06 3/9/2021 - Πηγή: InStyle

Έκτακτο δελτίο καιρού για τις επόμενες μέρες, έκτακτες ανακατατάξεις και στην ντουλάπα μας, αφού μόλις μπήκε ο Σεπτέμβριος, έρχονται και οι πρώτες βροχές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyza (@itsbeyzo)


Ήρθε, λοιπόν, η περίοδος να ξαναπιάσουμε το κεφάλαιο αδιάβροχα. Μετά, μάλιστα, από μια πρώτη γεύση του πιο cool fall street style,

στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης, πήραμε την απαραίτητη έμπνευση για τα πρώτα φθινοπωρινά outfits που θέλουμε να δημιουργήσουμε, αφού μια από τις τάσεις που ξεχώρισαν στα catwalks ήταν τα αδιάβροχα.

Οι πέντε κορυφαίες τάσεις από την Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης


Εάν είστε λάτρεις του elegant chic, τότε μια κλασική καμπαρντίνα σε γήινους τόνους είναι αυτό που χρειάζεστε. Τολμήστε, ωστόσο, να κάνετε την διαφορά με ένα trench coat σε ιδιαίτερο ύφασμα και έντονο χρώμα, όπως ένα φλογερό κόκκινο, ένα βαθύ κυπαρισσί ή ένα χαρούμενο κίτρινο, που θα σας δώσει έμπνευση σε μια βροχερή μέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rains (@rains)


Εάν, πάλι, αγαπάτε τα άνετα και βολικά αδιάβροχα, τότε επιλέξτε μια pastel απόχρωση της μέντας ή του μωβ της λεβάντας, ένα printed αδιάβροχο με μεγάλα σχέδια ή μια μεταλλική απόχρωση που θα ντύσει κάθε σύνολο. Οι φαρδιές γραμμές κυριάρχησαν αυτή την σεζόν, με φαρδιά μανίκια, ψηλούς γιακάδες και κουκούλες, μεγάλες τσέπες ραμμένες στο εξωτερικό μέρος των anorak και street διάθεση στις λεπτομέρειες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HOLZWEILER (@holzweiler)


Μια αγορά που θα γίνει ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας σας με πολλαπλή χρηστικότητα αλλά και στυλ, αφού τα nylon πανωφόρια θα κυριαρχήσουν φέτος και στους δρόμους της πόλης.

Δείτε τα ωραιότερα της αγοράς:

Isabel MarantStutterhein StockholmMonclerPolo Ralph LaurenBottega VenetaGanniHolzweileroslo.comBalenciaga

Keywords
Τυχαία Θέματα