Shoes Guide: Τα παπούτσια που θα θέλεις να φορέσεις αυτόν τον μήνα!

Διανύουμε μια μεταβατική περίοδο από το καλοκαίρι προς το φθινόπωρο και ήδη προγραμματίζουμε τις αγορές μας για τις επόμενες εβδομάδες. Ποια παπούτσια θα φορέσουμε φέτος περισσότερο; Κοιτάξαμε τα προφίλ αγαπημένων μας instagrammers και είδαμε ποια είναι τα σχέδια που έχουν ήδη αρχίσει να φοράνε οι πιο στιλάτες γυναίκες.

Σύμφωνα με τις τάσεις οι μπότες σε δυναμικές αποχρώσεις, τα kitten heels, τα combat boots

θα φορεθούν πολύ και φέτος και το μόνο που θα αλλάξει είναι το σχέδιο, το χρώμα και κάποιες λεπτομέρειες που έρχονται να δώσουν ακόμα περισσότερο στιλ στις εμφανίσεις μας.

#1. Kitten heels

kitten heels επιστρέφουν και φέτος στη μόδα και θα φορεθούν μάλιστα περισσότερο από ποτέ. Η Danielle Bernstein φοράει τα δικά της με τζιν παντελόνι και πλεκτό τοπ.

View this post on Instagram

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat)

#2. Neon boots

H Leonie Hanne υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα ζευγάρι neon πράσινες μπότες και καταφέρνει να κερδίσει τα βλέμματα πάνω της. Η ίδια συνδυάζει τις μπότες της με μπεζ σακάκι και σορτς και δείχνει υπέροχη.

View this post on Instagram

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

#3. Skinny boots

Μια νέα τάση που θα κυριαρχήσει φέτος το φθινόπωρο είναι οι skinny boots, δηλαδή οι μπότες σε στενή γραμμή που φτάνουν συνήθως μέχρι το γόνατο. Η Tezza φοράει τις δικές της με καφέ tennis skirt και λευκό t-shirt δημιουργώντας ένα υπέροχο look.

View this post on Instagram

A post shared by Tezza (@tezza.barton)

#4. Western boots

Οι καουμπόικες μπότες παραμένουν στην παπουτσοθήκη μας και φέτος τις θέλουμε λίγο παραπάνω…ιδιαίτερες. Τα περισσότερα κρόσια, τα πιο πολλά τρουκς, είναι λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν ώστε να κάνουμε statement εμφανίσεις.

View this post on Instagram

A post shared by R O C K Y B A R N E S (@rocky_barnes)

#5. Loafers

Tα loafers είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του φθινοπώρου και θα τα φορέσουμε ξανά και ξανά σε κάθε μας εμφάνιση στην πόλη. Η Caroline Daur φοράει τα δικά της με πλεκτή φούστα και πουλόβερ δημιουργώντας ένα μοναδικό outfit που ξεχωρίζει.

View this post on Instagram

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

Διαβάστε ακόμα: AYTH η τάση έχει γίνει η αγαπημένη της Chiara Ferragni- Θα τη λατρέψεις!

Η Emily Ratajkowski μας δείχνει πώς να φορέσουμε το τζιν μας αυτόν τον Σεπτέμβριο!

Πώς φοράνε τα αγαπημένα τους πέδιλα γνωστές influencers το Φθινόπωρο;

Keywords
Τυχαία Θέματα