Η Penelope Cruz chic με Chanel στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας

13:41 2/9/2021 - Πηγή: InStyle

Μετά τις Κάννες, ο κόσμος του σινεμά συγκεντρώνεται από χθες στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και στη 78η χρονιά του -μάλιστα ήταν το πρώτο που απέδειξε πέρσι, ότι μέσα στην πανδημία, μια μεγάλη διοργάνωση μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια. Η πρεμιέρα έγινε με το «Madres Paralelas» του Pedro Almodovar και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η πρωταγωνίστρια και μούσα του σκηνοθέτη, Penélope Cruz.

Η ηθοποιός

τράβηξε τα φλας των φωτογράφων κατά την άφιξή της στην Mostra με ένα κλασικό σύνολο Chanel που μας έκλεψε την καρδιά. Ως πρέσβειρα του ιστορικού γαλλικού οίκου, η βραβευμένη ηθοποιός ήταν chic και λαμπερή σε μια λευκή μίνι φούστα και σακάκι από tweed, με μπλε επένδυση και γιακά, σε συνδυασμό με κομψά μαύρα γυαλιά ηλίου, δερμάτινη Boy bag και λευκά σατέν peep-toe, όλα με υπογραφή Chanel.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penélope Cruz (@penelopecruzoficial)

Φορώντας το κοστούμι με ένα απλό λευκό μπλουζάκι, η 47χρονη star έδωσε ένα σύγχρονο αέρα στο κλασικό κομμάτι του οίκου. Η εμβληματική φούστα, δημιουργήθηκε από την Gabrielle “Coco” Chanel, το 1925 και έκτοτε, έγινε σύμβολο κομψότητας και απελευθέρωσης για τις γυναίκες.

Η Penelope εντυπωσίασε και στο κόκκινο χαλί πριν την προβολή της ταινίας, με την ασπρόμαυρη τουαλέτα της, η οποία φυσικά ήταν και αυτή του οίκου Chanel.

Photo by Primo Barol/Anadolu Agency via Getty Images

Keywords
Τυχαία Θέματα