Χρυσές Σφαίρες 2020: Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο αποθεώνει τους διοργανωτές για το γεύμα που θα παραθέσουν στους καλεσμένους

23:35 4/1/2020 - Πηγή: InStyle

Τα προηγούμενα 2 χρόνια το Χόλιγουντ ήταν επικεντρωμένο στα σεξουαλικά σκάνδαλα και στην ανισότητα των δύο φύλων, επομένως η όλη εκστρατεία των απονομών είχε στηριχτεί στο να βγει μια έξωθεν καλή μαρτυρία για την προσπάθεια του σινεμά και της τηλεόρασης να αλλάξουν. Φέτος, σε μια χρονιά που ο κόσμος αφυπνίστηκε απίστευτα για την κλιματική κρίση, η σελέμπριτι κοινωνία θέλει να δώσει το δικό της σχετικό μήνυμα κι αυτό χαροποιεί αφάνταστα τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο.

Όπως έγινε γνωστό από την ανακοίνωση της Hollywood

Foreign Press Association, το γεύμα που θα παρατεθεί στους παρευρισκόμενους στην απονομή για τις Χρυσές Σφαίρες το βράδυ της Κυριακής, θα είναι φουλ vegan. Αν και το αρχικό πλάνο περιελάμβανε ψάρι για το κυρίως πιάτο, οι διοργανωτές ενημέρωσαν τον ειδικό σε θέματα βιωσιμότητας σεφ Μάθιου Μόργκαν πριν λίγα 24ωρα για την αλλαγή στο μενού και του παρήγγειλαν μια πλήρως vegan βραδιά.

Αυτή δεν θα είναι η μόνη αλλαγή πλεύσης. Ιδιαίτερη προσοχή θα δοθεί σε κάθε υλικό που θα χρησιμοποιηθεί. Τα πλαστικά μπουκάλια νερού Fiji που είχαν μοιραστεί πέρσι δεν θα υπάρχουν φέτος και το νερό θα είναι σε γυάλινα ποτήρια, ενώ το κόκκινο χαλί που θα χρησιμοποιηθεί, δεν θα πεταχτεί, αλλά θα το χρησιμοποιήσουν και σε άλλες διοργανώσεις, κατά πάσα πιθανότητα και στα Όσκαρ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Peoplegreece.com 

Keywords
Τυχαία Θέματα