5 διαφορετικοί τρόποι για να φορέσετε το αγαπημένο σας κοστούμι

22:08 3/1/2020 - Πηγή: InStyle
1/5 Ο πιο classic τρόπος για να φορέσετε το αγαπημένο σας κοστούμι είναι να το συνδυάσετε με ένα ζιβάγκο. Προτιμήστε ένα ζιγάγκο ή ακόμα και ένα πουλόβερ σε παρόμοιες αποχρώσεις με το κοστούμι σας αν θέλετε το αποτέλεσμα να είναι σικ, ενώ αν έχετε τη διάθεση να πειραματιστείτε λίγο περισσότερο με το στιλ σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα ζιβάγκο σε έντονη απόχρωση ώστε να υπάρξει αντίθεση.Instagram @carolinedemaigret 2/5 Μπορεί το κοστούμι να έχει γίνει συνώνυμο την γυναίκας
καριερίστα, ωστόσο αν το συνδυάσουμε σωστά μπορούμε να το φορέσουμε άνετα στην καθημερινότητα μας με έναν πιο casual τρόπο. Πώς θα τα καταφέρετε; Συνδυάστε το αγαπημένο σας κοστούμι με sneakers.Instagram @carodaur 3/5 Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα πιο σύγχρονο look ακολουθώντας τα trends της μόδας, συνδυάστε διαφορετικές υφές. Για παράδειγμα ένα κοτλέ παντελόνι θα προσθέσει western vibes στο look σας, ενώ μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα blazer σε έντονη απόχρωση.Instagram @y.a.t.r.i 4/5 Ήδη από την άνοιξη του 2018, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας ήταν τα μονοχρωματικά σύνολα και μάλιστα σε έντονες αποχρώσεις. Οι fashionistas λάτρεψαν τα έντονα χρώματα τόσο πολύ, που αυτό το trend κυριαρχεί ακόμα. Έτσι, γιατί να μην επιλέξετε ένα κοστούμι σε έντονη απόχρωση αν θέλετε να είστε in fashion; Κόκκινο, πράσινο, κίτρινο ή μπλε, τα κοστούμια σε έντονες αποχρώσεις μπορούν να σας κάνουν να ξεχωρίσετε στη στιγμή. Συνδυάστε το με sneakers, ψηλοτάκουνα πέδιλα ή μαύρες κλασικές γόβες και είναι σίγουρο πως θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα επάνω σας.Instagram @brittanyxavier 5/5 Το βελούδο είναι το κατ'εξοχήν χειμερινό ύφασμα, το οποίο κάνει τα σύνολα μας να φαίνονται πιο πολύτελη και σικ. Φέτος τον χειμώνα προτιμήστε ένα κοστούμι από βελούδο σε κυπαρισσί απόχρωση και συνδυάστε το με μία άλλη σκουρόχρωμη απόχρωση όπως είναι το μοβ. Ολοκληρώστε το σύνολο σας με ένα ζευγάρι oxfords και είστε έτοιμη για το γραφείο.Instagram @hellovalentine

Η Coco Chanel υποστήριζε πως τα παντελόνια απελευθερώνουν τη γυναίκα. Ήταν η πρώτη γυναίκα που φόρεσε παντελόνι, σε μία εποχή που οι μοναδικές επιλογές των γυναικών ήταν οι φούστες, τα φορέματα και οι κορσέδες, ενώ από την πρώτη κιόλας φορά που φόρεσε παντελόνι κατάφερε να το κάνει τάση και να το λατρέψουν οι γυναίκες. Από εκείνη τη στιγμή και μετά η Coco Chanel κατάφερε να δημιουργήσει κοστούμια που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα μίας γυναίκας.

Ακόμα και σήμερα, τα κοστούμια είναι σύμβολο δυναμισμού, φινέτσας και ανεπιτήδευτης κομψότητας, ενώ όσο περνάει ο καιρός, οι σχεδιαστές μας προτείνουν νέους τρόπους να φορέσουμε το all time classic κοστούμι. Έντονες αποχρώσεις, διαφορετικές υφές και συνδυασμοί γίνονται το νέο it thing του χειμώνα.

Πώς θα το φορέσετε με τον πιο ξεχωριστό τρόπο;

Δείτε επίσης ποια είναι τα ζευγάρια που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2019:

1/9 Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Το ζευγάρι πέρασε μαζί τις πασχαλινές διακοπές του στην Κρήτη, τόπο καταγωγής του σεφ, εκεί όπου και αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 29/4 και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο της Κρήτης. 2/9 Λευτέρης Πετρούνιας - Βασιλική Μιλλούση: Λίγο καιρό αφού ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση ανακοίνωσαν στο Instagram τον περασμένο Ιούλιο ότι παντρεύτηκαν. 3/9 Dasha Zukova - Σταύρος Νιάρχος: Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί πριν από λίγους μήνες, με τον 33χρονο να είχε κάνει την πρόταση γάμου στη Zhukova σε γνωστό μπαρ της Νέας Υόρκης, κατά της διάρκεια του party γενεθλίων της. Τελικά, οι δυο τους παντρεύτηκαν κρυφά στο Παρίσι τον περασμένο Οκτώβριο 4/9 Justin Bieber - Hailey Baldwin: Ο λαμπερός γάμος του ζευγαριού διοργανώθηκε στο πολυτελές resort, Montage Palmetto Bluff της Νότιας Καρολίνας και έδωσαν το παρών 154 καλεσμένοι, ανάμεσα τους celebrities όπως οι Kendall Jenner, Camila Morrone και Joan Smalls. 5/9 Nick Jonas - Sophie Turner: Παντρεύτηκαν κρυφά διοργανώνοντας μια μικρή τελετή στο Las Vegas. Η επίσημη δεξίωση του γάμου τους έγινε στο Παρίσι. 6/9 Zoe Kravitz - Karl Glusman: Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Ιουνίου στο Παρίσι. 7/9 Heidi Klum - Tom Kaulitz: Το ζευγάρι έχει παντρευτεί από τον Φεβρουάριο του 2019, ωστόσο, αποφάσισε να κάνει γνωστή την είδηση τον Ιούλιο 8/9 Ο διάσημος σχεδιαστής, Marc Jacobs, παντρεύτηκε με τον σύζυγο του, Char Defrancesco, τον Απρίλιο του 2019 9/9 Jennifer Lawrence - Cooke Maroney: Οχτώ μήνες μετά τον αρραβώνα τους –που έγινε τον περασμένα Φεβρουάριο- η Jennifer Lawrence και ο Cooke Maroney ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, διοργανώνοντας μια πολύ λαμπερή τελετή για τους αγαπημένους τους συγγενείς και φίλους. Ο γάμος του πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (19/10) στο Ρόουντ Άιλαντ στην πολυτελή βίλα Belcourt of Newport.

Keywords
Τυχαία Θέματα