Δες το υπέροχο μπάνιο της Όλγας Πηλιάκη και του Στέλιου Χανταμπάκη (φωτό)

Η Όλγα Πηλιάκη δημοσίευσε σήμερα μια φωτογραφία από το μπάνιο της και κατάφερε να προσελκύσει πολλά σχόλια και likes. Η Όλγα πόζαρε με την κορούλα της ενώ βαφόταν και έκανε το εξής σχόλιο στη φωτογραφία της:

Τι εστί αγοροκόριτσο; Προσέξτε τη Μαλένα και θα καταλάβετε! Δε θα μπορούσα να το περιγράψω καλύτερα με λόγια από αυτή την εικόνα! Αλλά να σας πω κάτι? Μου αρέσει που είναι μέσα σε όλα και δε φοβάται να αντιμετωπίσει κανένα αγόρι αλλά ταυτόχρονα ντρέπεται όταν τη ρωτάς πως τη λένε! Τα φιλιά μας! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Εμείς

έχουμε αγώνα σε λίγο!!!

Δες τη φωτογραφία που πόσταρε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τι εστί αγοροκόριτσο; Προσέξτε τη Μαλένα και θα καταλάβετε! Δε θα μπορούσα να το περιγράψω καλύτερα με λόγια από αυτή την εικόνα! Αλλά να σας πω κάτι? Μου αρέσει που είναι μέσα σε όλα και δε φοβάται να αντιμετωπίσει κανένα αγόρι αλλά ταυτόχρονα ντρέπεται όταν τη ρωτάς πως τη λένε! Τα φιλιά μας! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! Εμείς έχουμε αγώνα σε λίγο!!! #happyweekend #mommyanddaughter #gettingready #forthegame

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ olgapiliaki στις 4 Ιαν, 2020 στις 2:22 πμ PST

Λίγες ώρες πριν η ίδια είχε κάνει ακόμα ένα post γράφοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πώς πέρασε στις φετινές γιορτές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αντίο διακοπούλες… περάσαμε όμορφα δεν έχω παράπονο! Είχαμε καλή παρέα και κυρίως ο ένας τον άλλον!! Μια νέα χρονιά έρχεται και με βρίσκει γεμάτη αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα για να προσπαθήσω ακόμα περισσότερο να είμαι καλή μητέρα, σύζυγος, άνθρωπος, γυναίκα! Η δύναμη βρίσκεται μέσα μας και μόνο εμείς μπορούμε να ψάξουμε και να τη βρούμε. Σιγά σιγά με υπομονή και πίστη τα πάντα μπορούν να επιτευχθούν! Την καλημέρα μου και τα φιλιά μου! Να είστε όλοι καλά!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ olgapiliaki στις 2 Ιαν, 2020 στις 1:43 πμ PST

Διαβάστε ακόμα: Συγκλονίζει ο Λεωνίδας Κακούρης με όλα όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή του

Φουλ ερωτευμένη η Ματίνα Νικολάου! Το δημόσιο φιλί στον σύντροφο της Βασίλη Πορφυράκη!

Γέννησε η Cameron Diaz! Έγινε μαμά στα 47 της!

Keywords
Τυχαία Θέματα