Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκινεί η σύζυγός του Δώρα Τσαμπάζη – “Ήταν αποφασισμένος ότι το τέλος θα το γράψει αυτός, όπως και έκανε”

15:22 10/1/2023 - Πηγή: InStyle

Η Δώρα Τσαμπάζη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό μας και μίλησε για τις τελευταίες δύσκολες ώρες του συζύγου της Αλέξανδρου Νικολαΐδη και τη νέα καθημερινότητα που βιώνει μετά την απώλειά του.

“Πιστεύαμε πολύ στην επιστήμη, στους ανθρώπους που ήταν δίπλα και μας βοηθούσαν, στην αλληλεγγύη. Δεν σταμάτησα ποτέ να ελπίζω, μέχρι τελευταία στιγμή και επειδή ο Αλέξανδρος ήταν ένας πολύ δυνατός οργανισμός περιμέναμε ένα τελευταίο φάρμακο να εγκριθεί από τον ΕΟΦ και καθυστέρησε

πάρα πολύ. Μέχρι την Πέμπτη το πρωί (Παρασκευή έφυγε ο Αλέξανδρος) υπογράφαμε χαρτιά για να εκτελωνιστεί το φάρμακο από την Αμερική. Ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί…”, τόνισε η Δώρα Τσαμπάζη και πρόσθεσε:

“Δεν μπορούμε να διανοηθούμε τι περνάει ένας καρκινοπαθής. Δεν θα τον καταλάβουμε ποτέ. Ούτε τι περνάει το σώμα του, ούτε τι περνάει το μυαλό του. Μπορούμε όμως να του πούμε “είμαι εδώ”. Ο Αλέξανδρος ήταν αποφασισμένος ότι δεν θα υπάρξει ένα αίσιο τέλος στην υγεία του τον τελευταίο καιρό. Όμως, ήταν και αποφασισμένος ότι το τέλος θα το γράψει αυτός, όπως και έκανε. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό μήνυμα…

Περάσαμε 10 χρόνια μαζί. Έχασα τον πιο υπέροχο άνθρωπο που γνώρισα στη ζωή μου. Θα επιλέξω να είμαι δυστυχισμένη ή να είμαι ευτυχισμένη για αυτά τα 10 χρόνια που ζήσαμε μαζί; Επιλέγω το δεύτερο, να κρατήσω τις υπέροχες στιγμές και να συνεχίζω κρατώντας αυτές ως φυλαχτό. Προλάβαμε και τα είπαμε όλα… Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω και την πολυτέλεια μέσα στην ημέρα να σκεφτώ άσχημα πράγματα. Έρχεται το βράδυ και πολλές φορές είμαι τόσο κουρασμένη που πέφτω και κοιμάμαι μαζί με τα παιδιά. Δεν έχω μείνει κάποιες ώρες μόνη για να καθίσω να επεξεργαστώ όλο αυτό”.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει η σύζυγός του Δώρα Τσαμπάζη – Μου είπε “σε τι ζωή σε καταδίκασα;”

Keywords
Τυχαία Θέματα