Μαρία Ηλιάκη: «Μη με βάλετε να τσακωθώ με την Καραβάτου» -Οι πρώτες δηλώσεις για τη συνεργασία με τον Νικόλα Ράπτη

Την Μαρία Ηλιάκη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» λίγο πριν επιστρέψει στην τηλεόραση, όπου θα παρουσιάσει την νέα επετειακή εκπομπή για τα 30 χρόνια του ANT1, μαζί με τον Νικόλα Ράπτη.

Μέσα σ’ όλα, η παρουσιάστρια μίλησε για τα γυρίσματα του νέου εγχειρήματός της, ενώ παράλληλα ρωτήθηκε για την Κατερίνα Καραβάτου, η οποία φέτος θα παρουσιάζει το «My Style

Rocks».

«Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα εδώ και έναν μήνα, γελάμε πάρα πολύ και περνάμε πάρα πολύ ωραία. Ενώ είμαστε πολύ διαφορετικοί, ταυτόχρονα είμαστε και πολύ ίδιοι σε κάποια πράγματα. Το διασκεδάζουμε πάρα πολύ. Είπα: τον Νικόλα Ράπτη; Ενδιαφέρον. Λες να ταιριάξουμε; Και τελικά έχω την αίσθηση ότι είναι ωραίο. Δεν θέλω να ευλογώ και τα γένια μου. Έχει πλάκα. Είναι λίγο απ’ όλα… και σχολιάζουμε ανάλογα το θέμα», είπε αρχικά η Μαρία Ηλιάκη, η οποία τόνισε πως δεν γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία που θα κάνει πρεμιέρα αυτή η εκπομπή – flashback.

Στη συνέχεια, για την Κατερίνα Καραβάτου και το MSR ανέφερε: «Νομίζω ότι θα της πάει πάρα πολύ, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να τη δω σε αυτόν τον ρόλο. Εξαιρετική και η κριτική επιτροπή. Η Κατερίνα είναι και τόσα χρόνια στη δουλειά, δε νομίζω ότι έχει να αποδείξει κάτι. Θεωρώ ότι είναι εγγυημένο το αποτέλεσμα. Απλά είναι ένα project που δεν το ‘χει ξανακάνει και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να τη δούμε σε αυτό».

Όσο για το αν παρουσίαζε η ίδια το ριάλιτι μόδας, η Μαρία Ηλιάκη απάντησε με χιούμορ: «Εγώ; Αφού θα το παρουσιάσει η Καραβάτου. Θα με βάλει να τσακωθώ και με την Καραβάτου τώρα».

Διαβάστε ακόμα:

Τριαντάφυλλος για Βασάλο – Βαλαβάνη: «Δεν χώρισαν ποτέ, ο γάμος τους θα γίνει σύντομα»

Survivor All Star: Το φλερτ μεταξύ παικτών που δεν φανταζόταν κανείς -«Συνέβη μια τρυφερή κίνηση»

Κάτια Δανδουλάκη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είπα ότι πρέπει να σταματήσει και το σταμάτησα»

Keywords
Τυχαία Θέματα