Αυτά είναι τα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν μέσα στο 2019

1/8 Lady Gaga και Christian Carino: Το πρώην αρραβωνιασμένο ζευγάρι ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο του 2019 πως αποφασίζει να χωρίσει. Βέβαια, μέχρι και σήμερα οι δυο τους διατηρούν άψογες φιλικές σχέσεις.Splash News 2/8 Adriana Lima και Metin Hara: Μετά από σχεδόν ενάμιση χρόνο σχέσης το μοντέλο και ο Τούρκος συγγραφέας αποφάσισαν να χωρίσουν. 3/8 Bradley Cooper
και Irina Shayk: Το ζευγάρι ήταν σε σχέση από το 2015 και μάλιστα έχουν αποκτήσει και ένα παιδί, τη 2χρονη Lea De Seine. Οι δυο τους μπορεί να χώρισαν (Ιούνιο του 2019), ωστόσο, μέχρι και σήμερα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.Splash News 4/8 Kylie Jenner και Travis Scott: Kylie Jenner και Travis Scott: Μετά από περίπου δύο χρόνια σχέσης και αρκετές δυσκολίες που αντιμετώπιζαν στη σχέση τους, η 22χρονη επιχειρηματίας χώρισε από τον ράπερ Travis Scott! Όσον αφορά στην κηδεμονία της κόρης τους, η Kylie και ο Travis αποφάσισαν να έχουν κοινή επιμέλεια. 5/8 Miley Cyrus και Liam Hemsworth: Μετά από μία πολύχρονη on-off σχέση και συνεχείς  χωρισμούς, το ζευγάρι αποφάσισε -7 μήνες μετά το γάμο- να χωρίσει.Getty Images/Ideal Images 6/8 Έλλη Τρίγκου και Αργύρης Πανταζάρας: Μέτα από περίπου τέσσερα χρόνια σχέσης, οι δυο ηθοποιοί αποφάσισαν να χωρίσουν. Άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού λένε πως ο χωρισμός ήταν «βελούδινος», ωστόσο,  ένας από τους πιθανούς λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό  φέρεται να είναι το φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα της Έλλης. 7/8 Μαρία Σολωμού και Πάνος Μουζουράκης: Η απόφαση του Πάνου Μουζουράκη να περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του εκτός Ελλάδος και οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της Μαρίας Σολωμού είναι -σύμφωνα με δημοσιεύματα- οι λόγοι που αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. 8/8 Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης: Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής των Onirama ήταν μαζί για 13 χρόνια και είχαν αποκτήσει δυο γιους. Τον Απρίλιο του 2019 ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν με κοινή τους απόφαση. 

Τη χρόνια που μας πέρασε, εκτός από τα ευτυχισμένα ζευγάρια που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των media και τα εξώφυλλα των περιοδικών, δεν ήταν λίγοι οι εγχώριοι και διεθνείς celebrities που είχαν σχέση ή είχαν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και τελικά αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Στην παραπάνω gallery συγκεντρώσαμε μερικούς από τους πιο πολυσυζητημένος χωρισμούς για το 2019.

Keywords
Τυχαία Θέματα