#Style Project – 4 styling tips για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων

1/3 2/3 3/3

Είναι η περίοδος για να εντυπωσιάσεις περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Metallics, βελούδινα υφάσματα, λάμψη, παγιέτα είναι προ των πυλών να φορεθούν όσο ποτέ άλλοτε, για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, έχοντας ή όχι κάποιο κάλεσμα. Σκέψεις του τύπου «μήπως είμαι υπερβολική», «ας βάλω κάτι πιο απλό», «πολύ παγιέτα!», περιθωριοποιούνται, καθώς η θεώρηση του overdressed δεν έχει θέση στην πιο φωτεινή περίοδο του χρόνου.

Αν και για εμένα, όταν ξέρεις ποιος είσαι, τί πρεσβεύεις, τί μπορείς να υποστηρίξεις, σχεδόν τίποτα δεν χρειάζεται να έχει εποχή, μέρος, ώρα για να φορεθεί.

Απλά το φοράς και δεν σε φοράει.

Ωστόσο, θα σταθώ στο κίνητρο. Το κίνητρό μου, στις γιορτές, δεν πρέπει να είναι πώς θα εντυπωσιάσω επομένως ας βάλω, οτιδήποτε, αλλά  να φορέσω αυτό που θα κουμπώνει άψογα με την προσωπικότητα και το στιλ μου αντίστοιχα. Το αίσθημα του εντυπωσιασμού δεν πηγάζει από το ρούχο, αλλά από αυτόν που ξέρει να φοράει και να υποστηρίζει το ρούχο. Δεν χρειάζεται το outfit που θα επιλέξεις ή έστω ένα κομμάτι αυτού, να είναι της μόδας ή της τελευταίας τάσης της. Μπορείς να κάνεις έναν συνδυασμό αυτού που ήδη μπορεί να έχεις (αν είναι και vintage από μαμά ή γιαγιά τέλεια) με κάτι πιο πρόσφατο που έχεις αγοράσει ή πρόκειται να αγοράσεις.

Ίσως οι παρακάτω στυλιστικές προτάσεις σε βοηθήσουν να εμπνευστείς.

Δοκίμασε ένα δερμάτινο jacket μ’ ένα χρωματιστό πουλόβερ, μαύρο ριχτό παντελόνι παγιέτα και sneakers.Φόρεμα παγιέτα σε lingerie μορφή, μ’ ένα λευκό t-shirt εσωτερικά, δερμάτινο jacket & biker boots.Lurex πλεκτό φόρεμα, παλτό σύμφωνα με την χρωματική παλέτα που θα επιλέξεις, μπότες ή ankle boots.Μαύρο blazer, ελαφρύ πλεκτό μπλουζάκι, φούστα σε υφή metallics, μαύρο ankle boot.

Εμπλούτισε την εμφάνισή σου, κάνοντας πρόσθεση ή αφαίρεση στοιχείων ανάλογα με την περίσταση, αλλά και λίγη παραπάνω υπερβολή τα Χριστούγεννα δεν είναι και άσχημη!

CT’ STYLEPROJECT by Christina Tripodianaki

INSTAGRAM: CT’ STYLEPROJECT

INSTAGRAM: Christina_trip_

SITE: www.ctstyleproject.com

Keywords
Τυχαία Θέματα