Winona Ryder: Ποια θεωρεί ως τη νέα Meryl Streep;

11:32 22/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Winona Ryder τρέφει πραγματική αγάπη – και σεβασμό – για τους συμπρωταγωνιστές της στο Stranger Things. Εν όψει της πρεμιέρας τής τέταρτης σεζόν στις 27 Μαΐου, ο δύο φορές υποψήφια για Oscar ανέφερε στο Enews πως είναι ενθουσιασμένη με τα παιδιά της σειράς. Δύσκολα βέβαια μπορεί να τους αποκαλεί παιδιά πια. Η Millie Bobby Brown,

η οποία ήταν μόλις 12 ετών όταν πρωτοεμφανίστηκε στο cast είναι τώρα 18.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sadie Sink (@sadiesink_)

Η Winona, η οποία έχει δουλέψει σχεδόν με κάθε επιτυχημένη ηθοποιό στο Hollywood, έδωσε τις περισσότερες φιλοφρονήσεις της στην 20χρονη Sadie Sink, η οποία υποδύεται τη Max.

@strangerthingstv Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sadie Sink (@sadiesink_)

«Η Sadie θα γίνει σαν τη Meryl Streep. Αλλά καμία πίεση, Sadie!», είπε. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Winona και η Meryl συνεργάστηκαν στο The House of the Spirits του 1993, κάτι παραπάνω θα ξέρει η ίδια…

Η Winona, μεγάλωσε στον χώρο της υποκριτικής. Ήταν μόλις 16 ετών όταν πρωταγωνίστησε στην εμβληματική κωμωδία Heathers και ήταν ακόμα έφηβη όταν γύρισε τον Ψαλιδοχέρη.

«Είναι όλοι τόσο ταλαντούχοι, ευγενικοί, καλοί άνθρωποι. Είμαι πολύ προστατευτική και έχω ανάμεικτα συναισθήματα για τα παιδιά στη βιομηχανία. Αλλά πετύχαμε πραγματικά γκολ με αυτά τα παιδιά. Ήταν υπέροχο να τα βλέπω να μεγαλώνουν», ανέφερε η ηθοποιός.

Keywords
Τυχαία Θέματα