Kim Kardashian: Δέχεται απειλητικά μηνύματα και… βόμβες!

10:02 22/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η Kim Kardashian αποκάλυψε  πως τόσο η δική της ζωή, όσο και των παιδιών της βρίσκονται σε κίνδυνο. Ο λόγος του φόβου της ξεκινά από απειλητικά σημειώματα και προειδοποιήσεις που λαμβάνει τον τελευταίο καιρό! Ναι! Ακριβώς! Άγνωστος αποστολέας απείλησε να ανατινάξει το γραφείο της Kim με βόμβα και να σκοτώσει την ίδια. Και κάπως έτσι, ολόκληρη η αστυνομία του LA κινητοποιήθηκε προκειμένου να βρουν τον μυστηριώδη άντρα που τολμάει με τα γράμματά του να αναστατώνει τη ζωή μιας Kardashian.

@kimkardashian

Μετά την έρευνα ο

ύποπτος βρέθηκε και ακούει στο όνομα David Resendiz. Ο άντρας, τον όποιον η σταρ ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει, ανακάλυψε τη διεύθυνση του σπιτιού και του γραφείου της και ξεκίνησε να στέλνει απειλητικά σημειώματα, πάνω από 80 για την ακρίβεια. Σε αυτά έγραφε πως θα κάνει κακό στην ίδια και τα παιδιά της, ενώ ταυτόχρονα εξέφραζε σεξουαλικά υπονοούμενα για την Kim.

Η ταραχή και ο τρόμος που προκλήθηκε ήταν τεράστιος με, τη reality σταρ να ζητάει από τον δικαστή να εκδώσει ένταλμα για περιοριστικά μέτρα. Η ίδια ισχυρίστηκε πως φοβήθηκε πολύ τόσο για τον εαυτό της αλλά πολύ περισσότερο για τα τέσσερα παιδιά της. Υποθέτουμε πως αυτή, ίσως να ήταν και η πρώτη φορά που ευχήθηκε να είχε δίπλα της τον Kanye!   

Keywords
Τυχαία Θέματα