Αlessandro Ambrosio-Νaomi Campbell: Λουλούδια στις κυρίες

10:12 22/5/2022 - Πηγή: InStyle

Πολλοί οι stars και τα μοντέλα παρευρίσκονται στο 75ο Ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.

Όλοι τους γοητευτικοί μέσα στις Haute Couture επιλογές τους απολαμβάνουν τις στιγμές που τους προσφέρει αυτή η γιορτή του κινηματογράφου που τα τελευταία χρόνια, λόγω του Covid, είχε ακυρωθεί.

Ανάμεσά τους δύο μοντέλα που το καθένα έχει γράψει τη δική του ιστορία. Naomi Campbell και Alessandra Ambrossio.

Τα δύο super

models παρευρέθηκαν στo Gala Women in Cinema Celebration που φιλοξενήθηκε στο ιστορικό ξενοδοχείο Hotel du Cap-Eden-Roc σε μικρή απόσταση από τις Κάννες. Και οι δυο τους επέλεξαν Haute Couture δημιουργίες με λουλούδια. Ήταν υπέροχες.

Η Naomi Campbell επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό gown, με ουρά, καλυμμένο όλο με σκούρα ροζ λουλούδια.

H Naomi Campbell παρευρέθηκε στο Gala για το Women In Cinema Celebrarion στο Hotel du Cap-Eden-Roc. Photo by Tim P. Whitby/Getty Images for The Red Sea International Film Festival Tο ιστορικό ξενοδοχείο Hotel du Cap-Eden-Roc

Η Alessandra Ambrosio από την άλλη, επέλεξε ένα φόρεμα σε στιλ βασιλοπούλας και αυτό στολισμένο με λουλούδια, αλλά σε αυτή την περίπτωση ήταν ροζ, ενώ οι λεπτές τιράντες του ήταν καλυμμένες με αστραφτερές χρυσές πούλιες. Το ρομαντικό φόρεμα ήταν από τη συλλογή Spring 22 Couture Elie Saab.

Πριν το βραδινό event η Alessandra πόζαρε στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου τους, στο Hôtel Martinez, με την άνεση και εμπειρία που τη διακρίνει, κοιτάζοντας μακριά και δείχνοντας να απολαμβάνει τον ζεστό καιρό της Νότιας Γαλλίας.

Το μπαλκόνι του δωματίου της στο ξενοδοχείο MartinezΗ θέα της σουίτας Prestige Mer στο Hotel Martinez ©JF RomeroΗ πρόσοψη του Hotel Martinez που φιλοξενεί όλο το jet set. ©J. Kelagopian

Keywords
Τυχαία Θέματα