Victoria Beckham: Χορεύει σάλσα με τον David και τον πειράζει για τις… φιγούρες του

11:12 5/4/2023 - Πηγή: InStyle

Σίγουρα ο David Beckham έχει πολλά ταλέντα αλλά σίγουρα ο χορός δεν είναι ένα από αυτά.

Η Victoria Beckham πήρε τον σύζυγό της και την κόρη τους Harper σε μάθημα χορού και σπάει πλάκα με τον David σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που ανέβασε στο instagram.

Η σχεδιάστρια μόδας μοιράστηκε τα διασκεδαστικά πλάνα από τον χορό σάλσα με τον ποδοσφαιριστή

σύζυγό της, 47 ετών, και την κόρη τους, 11 ετών, ενώ η ίδια μάς θύμισε τις μέρες των Spice Girls επιδεικνύοντας τις χορευτικές κινήσεις της στην πίστα στη διάρκεια του μαθήματος, με τον David να προσπαθεί να τελειοποιήσει τα βήματά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

H Victoria δεν μπόρεσε να μην κοροϊδέψει τον σύζυγό της, ρωτώντας τον αν δυσκολεύεται να “χαλαρώσει”, ενώ αυτός κούναγε τους γοφούς του. Η Victoria άρχισε να μοιράζεται πλάνα από τη στιγμή που το ζευγάρι βρίσκεται στο πάρκινγκ, με τον David να δείχνει πολύ ενθουσιασμένος και να χορεύει ακόμη και στον χώρο στάθμευσης.

“Εγώ, ο David και ο Harper θα πάμε για salsa. Ο David κάνει ζέσταμα στο πάρκινγκ. Ανυπομονώ να δω τον David Beckham να χορεύει σάλσα.”

Στη συνέχεια, η Victoria συνέχισε να μοιράζεται στιγμές μέσα από το στούντιο, καταγράφοντας τον σύζυγό της που έδειχνε αβέβαιος καθώς κούναγε τους γοφούς του και κινιόταν στην πίστα. Τον ρώτησε: “Πώς αισθάνεσαι;” με τον David να απαντά: “Αυτό εδώ κάτω είναι υπέροχο, αυτό εδώ πάνω είναι λίγο σφιχτό”

Κάνοντας πλάκα μαζί του, η Victoria είπε: “Δυσκολεύεσαι να χαλαρώσεις;”

Και ο David παραδέχτηκε: “Λίγο”

Μιλώντας στην κάμερα, η Victoria είπε: “Φοράω τα παπούτσια μου, ντρέπονται που φοράω τακούνια αλλά θα τους δείξω πώς γίνεται” Και τους έδειξε παρά τα στιλέτο τακούνια της.

Keywords
Τυχαία Θέματα