Kenny G: Πικρή δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του – Πληρώνει το… διαζύγιο δέκα χρόνια μετά

09:55 5/4/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Kenny G έχασε την πιο πρόσφατη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του.

Ο θρυλικός σαξοφωνίστας, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Kenneth Gorelick, και η Balynda “Lyndie” Benson-Gorelick παντρεύτηκαν στις 5 Απριλίου 1992 και χώρισαν στις 9 Ιανουαρίου 2012. Έχουν δύο γιους, τους Noah Reed, τώρα 25 ετών, και Maxwell Benson, τώρα 29 ετών, σύμφωνα με τα πρωτότυπα δικαστικά έγγραφα του διαζυγίου τους, τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kenny G (@kennyg)

Στα 10ετή έγγραφα, ο Kenny διατάχθηκε να πληρώνει στην Balynda 30.000 δολάρια τον μήνα έως την 1η Ιουλίου 2015, οπότε και δεν θα χρειαζόταν πλέον να πληρώνει διατροφή για τους δύο γιους τους.

Εκείνη τη στιγμή, η συζυγική υποστήριξη προς την Balynda ανέβηκε στα 40.000 δολάρια τον μήνα και θα παρέμενε σε αυτό το ποσό μέχρι να πεθάνει ή να ξαναπαντρευτεί ο Kenny ή η Balynda.

Σε δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν το περασμένο φθινόπωρο, ο 66χρονος Kenny ζήτησε από δικαστή να μειώσει το ποσό της συζυγικής διατροφής που καταβάλλει κάθε μήνα στην Balynda, ισχυριζόμενος ότι δεν βγάζει τόσα χρήματα, σύμφωνα με την Daily Mail. Ισχυρίστηκε, μέσω της δικηγόρου του – της δικηγόρου διαζυγίων διασημοτήτων Laura Wasser – ότι η καριέρα του έχει δεχτεί πλήγμα τα τελευταία δύο χρόνια και δεν κάνει περιοδείες όπως κάποτε.

“Η Lyndie αρνείται να γίνει πλήρως αυτοσυντηρούμενη εδώ και σχεδόν 10 χρόνια. Ο Kenny δεν θα έπρεπε να συνεχίσει να επωμίζεται το βάρος της άρνησής της να το κάνει”, υποστηρίζεται στα έγγραφα, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Μέρες αργότερα, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του People, ένας δικαστής στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια επεσήμανε τις περίπλοκες οικονομικές λεπτομέρειες της συνεχιζόμενης δικαστικής διαμάχης και αντί να αποφασίσει σχετικά με το αίτημα του Kenny, αποφάσισε υπέρ της Balynda όσον αφορά στην αμοιβή του δικηγόρου.

“Κατά βάθος, πρόκειται για μια σχετικά απλή υπόθεση μεταγενέστερης τροποποίησης της συζυγικής διατροφής και εκτέλεσης των όρων της αρχικής απόφασης και της ‘περαιτέρω απόφασης’ “, έγραψε ο Επίτροπος Scott J. Nord.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kenny G (@kennyg)

Σημείωσε το “θέμα της συζυγικής διατροφής” και είπε ότι ο Kenny είχε ήδη δηλώσει ότι κερδίζει 600.000 δολάρια το μήνα μόνο από έσοδα από ενοίκια “με πολύ αμελητέα έξοδα.”

“Σε σύγκριση με το εισόδημα που λαμβάνει [η Balynda] και τα κεφάλαια στα οποία έχει πρόσβαση, δεν μπορεί να υπάρξει άλλη διαπίστωση παρά μόνο μια σημαντική διαφορά μεταξύ των μερών“, αναφέρει η απόφαση, προσθέτοντας ότι το πρόσθετο εισόδημα και τα περιουσιακά στοιχεία του Kenny δεν έχουν καν συμπεριληφθεί. Μόλις γίνουν, θα μπορούσε να κερδίζει πέντε έως 10 φορές περισσότερα από την πρώην σύζυγό του ή και περισσότερα.

Chris Ledesma: Πέθανε ο θρυλικός μουσικός επιμελητής των Simpsons

Στο μεταξύ, στην Balynda επιδικάστηκαν 250.000 δολάρια για το αίτημά της για δικηγορική αμοιβή (175.000 δολάρια για παρελθούσες υπηρεσίες και 75.000 δολάρια για τυχόν μελλοντικές υπηρεσίες) συν επιπλέον 35.000 δολάρια για μελλοντικά νομικά έξοδα και άλλα 35.000 δολάρια για παρελθούσες νομικές δαπάνες. Το συνολικό ποσό που της επιδικάστηκε για δικηγορική αμοιβή και δικαστικά έξοδα ανέρχεται στα 320.000 δολάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα