Ριγέ trend: 6+1 updated τρόποι για να φορέσετε το δροσερό print του καλοκαιριού

10:31 28/4/2022 - Πηγή: InStyle

Το αγαπημένο μας δροσερό ριγέ είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη λέξη καλοκαιράκι.

Ναι, υπάρχει και σε αυστηρά κοστούμια και πιο χειμωνιάτικα ρούχα. Ωστόσο κάθε φορά που το αντικρύζουμε ο νους μας ταξιδεύει σε πιο θερμά μέρη. Αέρινα ριγέ σε ελαφριά υφάσματα επιλέγονται συνήθως για μια βόλτα σε ένα ελληνικό νησί, συνδυασμένα με flat σανδάλια και καλοκαιρινή διάθεση. Από την άλλη η ρίγα κυριαρχεί και στα λινά, ιδανικά για τις καυτές ημέρες.

Εμείς πάντως, νιώθουμε έτοιμες να υποδεχτούμε το

καλοκαίρι, φορώντας ριγέ με τρόπους εναλλακτικούς και φανταστικούς και φυσικά, έτοιμες για να κάνουμε μια μεγάλη βόλτα σε ένα υπέροχο νησί.

@hoskelsa

Σε κοστούμι: βέβαια, στην summer version του. Τα καλοκαιρινά κοστούμια πετάνε τα σακάκια και τα γιλέκα παίρνουν θέση, στον πιο στιλάτο office style συνδυασμό που μπορεί να φορεθεί άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μας αρέσει πολύ, γιατί κάνει τη μετάβαση από την άνοιξη στο καλοκαίρι στιλάτη με τη σοφιστικέ chic αύρα του!

@jason.jean

Σε pajamas set: ένα outfit μόνο για τις τολμηρές και για όσες έχουν την υπομονή να απαντάνε στον κόσμο ότι, όχι δεν είναι οι πιτζάμες μου αυτές. Το pajamas total set ανήκει κι αυτό στην κατηγορία με τα σετάκια που τελευταία έχει γίνει τάση λόγω ευκολίας και κομψότητας. Μόνο που είναι πιο αιχμηρό και στιλάτο, αφού κάνει την τέλεια αντίθεση όταν φοριέται με ψηλοτάκουνα παπούτσια και βραδινά αξεσουάρ.

@claudia_f_corsino

Σε wrap φορέματα: που αγκαλιάζουν τέλεια τη μέση, ειδικά όταν επιλέγονται σε ανάλαφρο σατινέ. Αν το καλοκαίρι απαιτεί ένα μόνο κομμάτι, αυτό είναι το μίντι σατινέ φόρεμα με τις ακανόνιστες ρίγες σε έντονα χρώματα και fun vibes. Perfect!

@thestyleograph

Σε wide leg παντελόνι: το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με λεπτά πουλόβερ στις αποχρώσεις του μπλε για μια εμφάνιση γραφείου, με λευκά tops για casual looks, ή με χρώμα για να δώσετε ενδιαφέρον στο outfit. Όπως και να έχει το συγκεκριμένο παντελόνι είναι must και το καλό είναι ότι κολακεύει όλες τις σιλουέτες, αφού η λεπτή, κάθετη ρίγα χαρίζει ύψος.

@thestyleograph

Σε nudes: μπερδεμένα με γκρι. Ένας τόσο ήσυχος αλλά ταυτόχρονα elegant συνδυασμός που εντυπωσιάζει με την απλότητά του. Επιλέξτε ελαφριά υφάσματα και παίξτε με αποχρώσεις του γκρι και του μπεζ σε ένα outfit που πρέπει οπωσδήποτε να περιλαμβάνει ρίγα!

@nurbilenyavuzer

Σε μαρινιέρα: αξία κλασική και πολυφορεμένη. Το αγαπημένο item της γαλλικής κουλτούρας που τιμάει τη ρίγα και δεν θα βγει ποτέ εκτός μόδας. Ακόμα και το καλοκαίρι ρίξτε τη μαρινιέρα-πουλόβερ πάνω από τους ώμους σας για ένα preppy style ή επιλέξτε ένα casual κοντομάνικο μπλουζάκι με ελαφριά σύνθεση που θα σας δροσίσει και θα σας χαρίσει το απαραίτητο vibe.

@thestyleograph

Full του ριγέ: για περισσότερο ενδιαφέρον επιλέξτε διαφορετικά ριγέ είτε σε χρώμα είτε στο πάχος της ρίγας και συνδυάστε τα μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα θα είναι τόσο φρέσκο και νεανικό που θα κάνει όλα τα μάτια να στραφούν πάνω σας. Κι αν θέλετε τη συμβουλή μας, επενδύστε σε έντονα χρώματα που θα φτιάξουν το τέλειο mix&match και colorblocking outfit στη στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα