To δικό μας «touristcore» – Τα κομμάτια που χρειάζεστε για να το υιοθετήσετε

08:30 22/7/2023 - Πηγή: InStyle

Είναι η εποχή που ταξιδεύουμε περισσότερο από κάθε άλλη. Κάθε Σαββατοκύριακο του καλοκαιριού μάς βρίσκει με μια βαλίτσα στο χέρι και ένα ανάμικτο συναίσθημα ανυπομονησίας και ενθουσιασμού.

Aκόμα όμως κι αν μείνουμε στην πόλη το καλοκαίρι θα το κάνουμε με το ανάλογο στιλ, θα τραβήξουμε φωτογραφίες, τις οποίες μετά θα ανεβάσουμε στο Instagram με hashtag #touristinyourowncity.

Και μιας και το αναφέραμε, το στιλ του τουρίστα θα φορεθεί

πολύ. Όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε καλοκαίρι. Φυσικά όλοι έχουμε μία πολύ συγκεκριμένη, ΠΑΡΑΠΟΛΥΚΛΙΣΕ εικόνα για το στιλ του τουρίστα στο μυαλό μας. Κοντομάνικο πουκάμισο, ιδανικά με τροπικά floral μοτίβα και παραστάσεις και φυσικά το κλασικό πέδιλο με κάλτσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Hirst (@_olhirst_)

Και η αλήθεια είναι ότι η φετινή μόδα ευνοεί αυτή την εικόνα και με το παραπάνω. Σκέφτεστε ότι φέτος είδαμε ακόμα και τα πιο διάσημα μοντέλα -βλέπε Hailey Bieber– να φορούν πέδιλα με λευκές κάλτσες. H αισθητική έχει κάτι από την φιλοσοφία και διάθεση για περιπέτεια του gorpcore, κάτι από utility και φυσικά περιλαμβάνει μία σειρά από «τάσεις του μπαμπά» και εννοείται ugly sandals.

Aυτά συζητούσαμε ένα καυτό μεσημέρι του καλοκαιριού στο γραφείο, περιμένοντας την άδεια και είπαμε «γιατί όχι»; Μπορείτε να κατηγορήσετε τον καύσωνα, αλλά βρήκαμε όλα τα κομμάτια που θα φορούσαμε, αν, λέμε αν, θέλαμε να υιοθετήσουμε το touristcore.

To «χαβανέζικο» πουκάμισοDesigual.Street Style & Ζώδια: Τι θα φορέσετε τον Ιούλιο με βάση τον αστερισμό σαςΤο cargo shortsMajeTwinsetTα dad sandalsBirkenstockTevaTo utility backpack adidasTo bucket hat με κορδονάκιJacquemusΚαι το πιο σημαντικό!Marks & SpencerBlokecore: Δείτε πώς θα υιοθετήσουμε την ποδοσφαιρική τάση που «σαρώνει» στο Tik Tok

Keywords
Τυχαία Θέματα