Ημεροδρόμιο: Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των Σαββατογεννημένων

07:31 22/7/2023 - Πηγή: InStyle

Ποια μέρα γεννηθήκατε εσείς; Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Κυριακή ή μήπως ανήκετε στους μυστηριώδεις Σαββατογεννημένους τύπους;

Ας δούμε λοιπόν μαζί αναλυτικά τα χαρακτηριστικά που προσδίδει η γέννηση σε κάθε μια διαφορετική μέρα στον χαρακτήρα του ανθρώπου. Βρισκόμαστε στο Σάββατο…

Από τον Ανδρέα Αντωνίου

Σάββατο

Την τελευταία μέρα της εβδομάδας, το Σάββατο, την κυβερνά ο μεγάλος, σοβαρός και ‘βαρύς’ πλανήτης Κρόνος, που αντιπροσωπεύει την ύλη και τον παράγοντα του χρόνου.

Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν, προσέχουν πολύ τις αποφάσεις που καλούνται να πάρουν και δείχνουν

μεγάλη ωριμότητα στις πράξεις τους, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Ο χρόνος λειτουργεί συνήθως υπέρ τους και για τούτο οι ίδιοι δεν βιάζονται να αποφασίζουν ακόμη δε περισσότερο να υλοποιήσουν ό,τι αποφάσισαν. Εξ αυτού του λόγου χαρακτηρίζονται μερικές φορές ως μαλθακοί χαρακτήρες.

Είναι όμως αδιαμφισβήτητα έξυπνοι και οξυδερκείς άνθρωποι που ξέρουν να επενδύουν στη βελτίωση των δυνατοτήτων τους χωρίς να επαίρονται για αυτό, μιας και κατά βάθος παραμένουν ανασφαλείς και ντροπαλοί.

Εργάζονται σκληρά για να αποκτήσουν ανεξαρτησία στη ζωή τους επειδή κυριολεκτικά απεχθάνονται να εξαρτώνται από άλλους.

Με υπομονή και επιμονή και με μια κατά κανόνα ρεαλιστική και προσγειωμένη προσέγγιση, οι στόχοι τους οποίους θέτουν οι Σαββατογεννημένοι αργά ή γρήγορα, γίνονται πραγματικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα