Stardust: O Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα – Oι προβλέψεις του επταημέρου – Φλερτ, νοσταλγία, δημιουργικότητα, μετακινήσεις και οικονομικές απολαβές

00:20 22/7/2023 - Πηγή: InStyle

Στις 24 Ιουλίου εισέρχεται ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα και εκεί, όντας πανίσχυρος, βάζει τους δικούς του όρους στα ζώδια που δέχονται αδιαμαρτύρητα την καίρια και…βασιλική επιρροή του.

Από τον Ανδρέα Αντωνίου

Κριός

Η είσοδος του Ηλίου στον γενέθλιο 5ο οίκο σας, κάτι που ξεκινάει στις 24 του μήνα, σηματοδοτεί για εσάς μια πραγματικά θετική διέλευση φίλοι Κριοί. Ευχάριστες εμπειρίες, επιθυμία να εκφράσουμε τα

ταλέντα μας, μεγαλύτερη προσέγγιση στα παιδιά μας, ανάλαφρη διάθεση για ένα ανώδυνο φλερτάκι και, γενικά τα αισθηματικής φύσης… τολμήματα, όλα τα ωραία έρχονται στο προσκήνιο. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε ένα καινούργιο χόμπι, σε κάθε περίπτωση όμως νιώθετε καλά, μιας και ο Ήλιος εισέρχεται στο δικό του ‘σπίτι’, έναν αστρολογικό οίκο δηλαδή που ταιριάζει με τη φύση και τα αιτήματά του. Καλές διακοπές να έχετε.

Ταύρος

Για τους πρακτικούς Ταύρους, η διέλευση του Ηλίου από τον 4ο οίκο τους, φέρνει μια εσωτερική ανάγκη να φωτισθεί το παρελθόν και να εξελιχθεί προσεκτικά η ψηλάφιση περιστατικών που πιθανώς προκάλεσαν παλιότερα, κάποια ψυχολογικά τραύματα. Να γίνετε λίγο περισσότερο σπιτόγατοι και νοσταλγικοί τούτη την περίοδο φίλοι Ταύροι, δεν βλάπτει καθόλου. Επικεντρωθείτε λοιπόν στην οικογένειά σας και κάντε μια προσπάθεια να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας στα εν οίκω. Μπορεί ακόμη -κατακαλόκαιρα, είναι αλήθεια- να προβείτε σε αλλαγή διαμονής ή ίσως ακόμη σε μια αγοραπωλησία ακινήτων. Καλή σας δύναμη.

Δίδυμοι

Είστε που είστε φύσει επικοινωνιακοί και κινητικοί, έρχεται και ο Ήλιος στον 3ο σας οίκο και… δένει για τα καλά το γλυκό! Το μυαλό σας στροφάρει με…1000, συλλέγετε διαρκώς πληροφορίες, γίνεστε ακόμη πιο δημιουργικοί και καινοτόμοι αφού οι δεξιότητές σας τονίζονται ιδιαίτερα από τη φωτεινή ενέργεια του άστρου μας που κατακλύζει το πνεύμα σας. Θα κάνετε καλή παρέα την περίοδο αυτή με τα αδέλφια σας -πηγαίνετε μαζί διακοπές- και θα μπορέσετε να βρείτε την εκτόνωση σε διαρκείς μετακινήσεις και σε πολλά κοντινά ταξίδια που θα θελήσετε να πραγματοποιήσετε.

Καρκίνος

Εσείς φίλοι Καρκίνοι θα θελήσετε να αξιολογήσετε στη λεπτομέρεια τα τεκταινόμενα στην οικονομική σας ζωή και πάντα μέσα από το δικό σας σύστημα αξιών, ίσως να βάλετε κάτω το μυαλό σας να σκαρφιστεί τρόπους για να μπορέσετε να αυξήσετε το μηνιάτικό σας, πολύ απλά. Αν μπείτε σε μια διαδικασία αυτοαξιολόγησης, μη γίνεστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας, μη νευριάζετε με την… ’άτιμη την κοινωνία’ και μη γίνεστε κτητικοί με τους γύρω σας, ιδιαίτερα δε με τον σύντροφό σας. Σκεφτείτε πως αυτοί δεν φταίνε για όλα αυτά που θα θέλαμε να έχουμε, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε.

Λέων

Ξεκινάει ο δικός σας μήνας και γίνεται τώρα, για τον καθένα και την καθεμιά σας, η έναρξη της νέας προσωπικής σας χρονιάς. Αυτό σας προσδίδει λάμψη, ελκυστική αύρα, πληθωρικότητα και περίσσεια ζωτικότητα. Θα ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση με επίταση και θα αγοράσετε καλόγουστα ρούχα, παπούτσια και άλλα αξεσουάρ που σας δίνουν χαρά και αυτοπεποίθηση, κάτι που βέβαια σπανίως χρειάζεστε μιας και έχετε έμφυτο το χάρισμα του ‘ηγέτη’. Ευκαιρία να δείξετε την προσωπικότητά σας προς τα έξω, χωρίς όμως εγωκεντρισμούς και να δρέψετε δάφνες σε όποιον τομέα εσείς αποφασίσετε να δράσετε.

Παρθένος

Διαισθητικοί και ευαίσθητοι προβλέπεται να είστε την επόμενη εβδομάδα αγαπητοί Παρθένοι. Είναι όμως πιθανό να νιώσετε πως σας ‘παίρνει από κάτω’ η απαισιοδοξία και, ώρες-ώρες, η μοναξιά που νιώθετε. Αντ’ αυτού όμως, εσείς να νιώθετε ευλογημένοι/ες για αυτά που έχετε και, μην αφήνετε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας να σας απομυζούν ενεργειακά και να φθείρουν τη ζωτικότητά σας. Δεν είναι πάντα εύκολος αυτός ο στόχος, όμως μια βαθιά βουτιά στα άδυτα του εαυτού μας με έναν ικανοποιητικό βαθμό συνειδητότητας, πάντοτε αξίζει τον κόπο και φέρνει πρώτα την κατανόηση και μετά, την ωφελιμότητα και τη βελτίωση.

Ζυγός

Θα έρθετε πιο κοντά στους καλούς σας φίλους και θα επικεντρωθείτε την περίοδο αυτή, στην κοινωνική σας ζωή που συνήθως διατηρείται ζωηρή και που πάντως, τώρα έρχεται νομοτελειακά στο προσκήνιο της καθημερινότητάς σας. Είναι πιθανό να διοργανώσετε ομαδικά events και συνευρέσεις με ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα ή στόχους και θα μπορέσετε έτσι να εκδηλώσετε πιο εύκολα την προσωπική σας ταυτότητα, ίσως δε και κάποιους προβληματισμούς που σας απασχολούν σε ευρύτερα κοινωνικό επίπεδο. Το μυαλό σας φαντάζει γόνιμο και θα έχει την τάση να γεννά δημιουργικές ιδέες που σχετίζονται με μελλοντικά σας σχέδια και οράματα.

Σκορπιός

Θέματα και… θεματάκια δημόσιας εικόνας και προσωπικής προβολής θα σας απασχολήσουν τις επόμενες μέρες. Επανεξετάζετε τις φιλοδοξίες σας σε επίπεδο εργασίας και καριέρας και οραματίζεστε -ομολογουμένως μέσα στην γενικότερη καλοκαιρινή ραστώνη- τα επόμενα βήματά σας, εκείνα που θα αναδείξουν την αυτάρκεια που σας διακρίνει και τα ιδιαίτερα δημιουργικά ταλέντα σας. Αυτά ακριβώς που θα μπορούσαν να καλλιεργήσουν καλή φήμη γύρω από το όνομά σας. Οι σχέσεις σας άλλωστε με άτομα εξουσίας βρίσκονται σε φάση προόδου και σας οδηγούν εκ του ασφαλούς σε ανώτερα επίπεδα διοικητικής ιεραρχίας και αναγνώρισης στον τομέα σας.

Τοξότης

Μακρινά και ενδιαφέροντα ταξίδια με ενημερωτικό ενδιαφέρον, ίσως ένα που θα συνδυάζει την ιστορικότητα και τον θρησκευτικό τουρισμό, βρίσκονται μέσα στα πλάνα σας και αυτό σας ιντριγκάρει πολύ. Αν μπορείτε, πραγματοποιήστε το και θα σας μείνει αξέχαστο, πολλαπλώς. Μεταφυσικές, λογοτεχνικές και εκπαιδευτικές ανησυχίες προκαλούν το μυαλό σας και τη φιλομάθειά σας και σας δίνουν ισχυρό έναυσμα να ανακαλύψετε βαθύτερες αλήθειες και να εξελιχθείτε πνευματικά. Το τερπνόν μετά του ωφέλιμου λοιπόν για εσάς φίλοι Τοξότες! Οργανωθείτε λοιπόν κατάλληλα και μπείτε με κέφι στη διαδικασία αυτή, η οποία υπόσχεται, το δίχως άλλο, να σας ανανεώσει πολύ.

Αιγόκερως

Ριζικό ξεκαθάρισμα, αποβολή όσων πραγμάτων και καταστάσεων μας βαραίνουν και μας δημιουργούν βαρύ κλίμα, είναι το δικό σας motto φίλοι Αιγόκεροι. Τακτοποιήστε τις όποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες όσο καλύτερα μπορείτε και αρχίστε να μπαίνετε δυναμκά στο αναγκαίο mood της αναγέννησης μέσα από τις στάχτες σας. Εκφραστείτε πιο ελεύθερα με το σώμα σας και μην αρνήστε τη σεξουαλικότητά σας που αναζητεί έκφραση και ευθεία ανταπόκριση από άλλους ανθρώπους. Αποφασιστικά καλείστε να πείτε ‘όχι’ σε μια λανθάνουσα τάση προς εσωστρέφεια τούτη την ώρα και, πρέπει να αντιτάξετε την προσπάθεια σας για μια σταδιακή εσωτερική αλλαγή σε ένα σαφώς πιο αισιόδοξο κλίμα.

Υδροχόος

Η προσοχή σας κατά τη διέλευση του Ηλίου από το 7ο ‘σπίτι’ σας, φεύγει από τον εαυτό σας και εστιάζει στους άλλους. Ποιους άλλους; Όλους. Από το αγαπημένο ταίρι σας μέχρι τους συνεργάτες σας, τους απλούς γνωστούς σας ακόμη και… τον γείτονα. Αυτό μπορεί να λέγεται απλή επιθυμία για κοινωνική αλληλεπίδραση, μπορεί όμως και να προοιωνίζεται μια βαρυσήμαντη, καινούργια αισθηματική γνωριμία, ή μια νέα επαγγελματική ενασχόληση που θα ξεκινήσετε στο κοντινό μέλλον με έναν φίλο ή γνωστό. Αυτήν την περίοδο οι γύρω σας προβάλλουν ουσιαστικοί και ισχυροί και με τη συναναστροφή μαζί τους αποκτάτε και εσείς δύναμη και οντότητα. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη θετική συγκυρία.

Ιχθείς

Ασχοληθείτε με τα της υγείας σας, σωματικής, πνευματικής και ψυχικής. Η εποχή είναι κατάλληλη για την υιοθέτηση μιας υγιεινής και ελαφριάς διατροφής, για κολύμπι στη θάλασσα και για ηλιοθεραπεία με λογική και βέβαια μέτρο, ώστε όλα αυτά να είναι πραγματικά ωφέλιμα και αναζωογονητικά για τον οργανισμό. Πηγαίνετε διακοπές, πάρτε και το κατοικίδιό σας μαζί και απολαύστε πολλές χαλαρές στιγμές, γιατί αυτό χρειάζεστε τούτη την ώρα. Όχι άγχη και αγωνίες για τα επαγγελματικά, τα αισθηματικά και τα άλλα συνήθη γραφειοκρατικά και μη, που κατακλύζουν τη σύγχρονη καθημερινότητα. Ραντεβού με αυτά, τον Σεπτέμβριο πια!

Keywords
φλερτ, φλερτ, ζωδιο, ηλιος, ζωδια σημερα, επιρροή, εμφάνιση, εκκρεμότητες, mood, νέα, πηγαίνετε, ρια αντωνιου, σταση εργασιας, μετρο, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, τονια αντωνιου, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, η ζωη ειναι ωραια, υιοθετηση, αξεσουαρ, θαλασσα, ρουχα, ωρα, αξιζει, απλα, αυρα, αυτοπεποιθηση, πηγαίνετε, βρειτε, γινεται, γειτονα, γνωριμια, δυναμη, δυστυχως, ευκαιρια, ευκολα, εκκρεμότητες, εκφραση, εβδομαδα, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εμφάνιση, επιρροή, εποχη, επιθυμια, ερθετε, ερχεται, ερχονται, εναυσμα, ζωη, ιδεες, οικο, κλιμα, λαμψη, μοναξια, μπορειτε, μυαλο, παντα, ο ηλιος, οικογενεια, ονομα, οντας, οραματα, παιδια, παπουτσια, ραντεβου, ραστωνη, σεξουαλικοτητα, σωμα, σχεδια, ταυτοτητα, ταξιδια, ταση, φυση, φημη, χαρα, ψυχολογικα, ωρες, βηματα, δαφνες, ευθεια, φιλοι, γινετε, ιδιαιτερα, μεινει, mood, πληροφοριες, υγειας, ξεκαθαρισμα
Τυχαία Θέματα