To Nature Box τώρα και με νέες σειρές προϊόντων περιποίησης σώματος

Το νέο brand Nature Box σας φέρνει τα καλύτερα συστατικά της φύσης για απαλή και τέλεια επιδερμίδα!

Πέντε νέες, μοναδικές σειρές προϊόντων περιποίησης σώματος έρχονται να συμπληρώσουν το Nature Box! Με σεβασμό στο περιβάλλον, υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία περιποίησης για κάθε τύπο επιδερμίδας, χάρις στα φυσικά έλαια που διαθέτουν, μέσω της διαδικασίας cold press.

Οι

πέντε νέες σειρές περιποίησης σώματος Nature Box θα σε ενθουσιάσουν γιατί:

Είναι από 100% φυσικά έλαια, μέσω της διαδικασίας εξαγωγής cold pressed/ψυχρή εκχύλιση.Έχουν πιστοποιημένη vegan φόρμουλα.Έχουν έως 95% συστατικά με φυσική προέλευση.Διαθέτουν συσκευασία από 25% ανακυκλωμένο πλαστικό.Υποστήριζουν ντόπιους παραγωγους μέσα από βιώσιμες καλλιέργειες guar και palm oil.

Οι πέντε μοναδικές σειρές προϊόντων περιποίησης δέρματος Nature Box περιέχουν έλαια 100% Cold Pressed από Αβοκάντο, Ρόδι, Αμύγδαλο, Macadamia και Καρύδα. Τα έλαια που περιέχονται σε όλα τα Nature Box προϊόντα δεν έχουν υποστεί καμία επιπλέον επεξεργασία και έτσι διατηρούν όλες τις πολύτιμες βιταμίνες (A, B, C, D, E), τα αντιοξειδωτικά και τα λιπαρά τους οξέα. Παράλληλα η τεχνολογία Cold pressed γνωστή  και ως διαδικασία ψυχρής έκθλιψης, αποτελεί μια premium μέθοδο εξαγωγής του φυσικού  εκχυλίσματος διατηρώντας ταυτόχρονα το μεγαλύτερο δυνατό ποσοστό της ευεργετικής  του δύναμης. Όλα τα προϊόντα της σειράς έχουν Vegan σύνθεσή, δεν περιέχουν Parabens και τεχνητές χρωστικές ουσίες και είναι δερματολογικά ελεγμένα, με ουδέτερο pH για το δέρμα!

Ξετυλίξτε τη φυσική σας ομορφιά και αναδείξτε το πιο όμορφο κομμάτι του εαυτού σας!

Nature Box Avocado

Τα Cold Pressed έλαια Avocado, χωρίς parabens και τεχνητές χρωστικές ουσίες, προσφέρουν καθαριότητα και φροντίδα στην επιδερμίδα σας, αφήνοντας την απαλή και ενυδατωμένη, με μια αίσθηση φρεσκάδας. Οι πρωτεΐνες και βιταμίνες Α,Β,C,D,E, ενεργοποιούν την παραγωγή κολαγόνου, ενώ η βιοτίνη του Αβοκάντο, η βιταμίνη της «ομορφιάς» ενεργοποιεί την κερατίνη και  προσδίδει θρέψη και λάμψη στο δέρμα σας. Η σειρά περιλαμβάνει Αφρόλουτρο και Λοσιόν Σώματος.

Nature Box Ρόδι

Το Cold Pressed έλαιο Ροδιού, με βιταμίνη Ε, C και Potassium και με αντιοξειδωτικούς παράγοντες, προστατεύει από την ακτινοβολία UV και βελτιώνει την υφή του δέρματος, προσφέρει ενυδάτωση στην επιδερμίδα και προστατεύει από την ξηρότητα και τις ελεύθερες ρίζες. Η σειρά περιλαμβάνει αφρόλουτρο.

Nature Box Αμύγδαλο

Τα Cold Pressed έλαια Αμυγδάλου, πλούσια σε ακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες Β και Ε, προστατεύουν και καταπραΰνουν το ευαίσθητο δέρμα ενώ καταπολεμούν τη ξηροδερμία αφήνοντας το δέρμα λείο, απαλό και καθαρό. Η σειρά περιλαμβάνει Αφρόλουτρο και Λοσιόν Σώματος. Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Nature Box Macadamia

Τα Cold Pressed έλαια Macadamia αναδομούν και συσφίγγουν την επιδερμίδα προσφέροντας αίσθηση απαλότητας και καθαριότητας.  Τα έλαια Macadamia θα σας προσφέρουν απαλότητα και θρέψη στο σώμα σας ενώ θα σας προστατέψουν από την ξηρότητα του δέρματος. Η σειρά περιλαμβάνει Αφρόλουτρο και Λοσιόν Σώματος.

Nature Box Καρύδα

Τα Cold Pressed έλαιο Καρύδας, με βιταμίνες Β, C και Ε, προσφέρει ενυδάτωση & αναζωογόνηση στην επιδερμίδα προσδίδοντας αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Η σειρά περιλαμβάνει Αφρόλουτρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα