Πυρκαγιά στο Λος Άντζελες: Οι διάσημοι που εγκατέλειψαν τα σπίτια τους – Το «ευχαριστώ» της Κέιτ Μπεκινσέιλ στους γείτονες της

16:13 29/10/2019 - Πηγή: People

Αυτό που συμβαίνει κάθε χρόνο στην Καλιφόρνια, είναι συγκλονιστικό. Και συμβαίνει πιο έντονα τα τελευταία χρόνια. Η περσινή χρονιά ήταν η χειρότερη όλων με τρομερές απώλειες χλωρίδας, πανίδας και κατοικιών. Μέσα στο Σαββατοκύριακο είχαμε ακόμα μια εκδήλωση πυρκαγιάς στο Λος Άντζελες, με πάρα πολλούς ανθρώπους να καλούνται να εγκαταλείψουν τις οικίες τους. Ανάμεσα τους και πολλά γνωστά ονόματα.

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια από το 2003 ως το 2011 Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ανάρτησε

ένα tweet που προέτρεπε τους ανθρώπους να μην παρακωλύουν το έργο της πυροσβεστικής και να αποχωρούν άμεσα όταν τους υποδεικνύεται. «Εκκενώσαμε το σπίτι μας με ασφάλεια στις 3 και 30 το πρωί. Αν είσαι σε ζώνη εκκένωσης, μην κωλυσιεργείς. Βγες έξω. Αυτή τη στιγμή είμαι ευγνώμων για τους καλύτερους πυροσβέστες στον κόσμο, τους αληθινούς action heroes που πέφτουν μέσα στον κίνδυνο για να προστατεύσουν τους φίλους τους Καλιφορνέζους».

We evacuated safely at 3:30 this morning. If you are in an evacuation zone, don’t screw around. Get out. Right now I am grateful for the best firefighters in the world, the true action heroes who charge into the danger to protect their fellow Californians. #GettyFire

Arnold (@Schwarzenegger) October 28, 2019

Ο σταρ του Λος Άντζελες και του NBA, ΛεΜπρόν Τζέιμς, έψαχνε όλο το βράδυ να βρει ένα μέρος να μείνει μαζί με την οικογένειά του. Τελικά, όπως ενημέρωσε, βρήκε. «Τρελή νύχτα» έγραψε σοκαρισμένος.

Finally found a place to accommodate us! Crazy night man!

LeBron James (@KingJames) October 28, 2019

Η Κέιτ Μπέκινσεϊλ στάθηκε στη βοήθεια των γειτόνων της που την πήραν μακριά από το σπίτι της, το οποίο έπρεπε να εκκενώσει. «Στέλνω την αγάπη μου σε όλους όσοι αναγκάστηκαν να αφήσουν το σπίτι τους στις 3 το βράδυ. Στέλνω αγάπη και θαυμασμό στο πυροσβεστικό σώμα του Λος Άντζελες, αλλά κυρίως στην Ντόροθι και τον Ντέιβιντ που δεν χρειαζόταν να θυμηθούν μέσα στον πανικό της νύχτας ότι δε μπορώ να οδηγήσω, αλλά το θυμήθηκαν. Και σε όσους μου προσέφεραν ένα μέρος να μείνω μαζί με τα 4 ζώα μου, ανάμεσα τους και μια επιληπτική γάτα, είστε άγγελοι, σας είμαι ευγνώμων».

Τέλος, η Κρίστιν Ντέιβις πόσταρε μια φωτογραφία απ΄αυτό που αντίκρυσε έξω από το σπίτι της, ανέφερε πως είναι καλά η ίδια με τα παιδιά και τα ζώα τους, ενώ ευχαρίστησε τους πυροσβέστες.

View this post on Instagram

Woke up to this on our backyard. Thank you @losangelesfiredepartment . Praying for everyone and the animals . We are safe at our friends

A post shared by iamkristindavis (@iamkristindavis) on Oct 28, 2019 at 5:11am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα