Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το MasterChef 4: Στη Θεσσαλονίκη οι τρεις κριτές

16:33 29/10/2019 - Πηγή: People

«Ζεσταίνεται» η μηχανή για την επιστροφή του MasterChef με την 4η σεζόν, για την οποία το έργο θα είναι δύσκολο, αφού θα πρέπει να διατηρήσει μια πολύ υψηλή επιτυχία, όπως αυτή του τρίτου κύκλου. Αυτές τις μέρες οι τρεις κριτές του ριάλιτι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για τα πρώτα γυρίσματα με παίχτες που θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στο σπίτι.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης βρίσκονται στη συμπρωτεύουσα σε ξενοδοχείο που είναι κοντά στο λιμάνι. Εκεί θα

μείνουν ως την Παρασκευή και το Σάββατο θα ξεκινήσουν οι οντισιόν στην Αθήνα που θα διαρκέσουν τρεις ημέρες και αφορούν παίχτες κι από τις γύρω περιοχές της πρωτεύουσας.

Φέτος, έχει προγραμματιστεί και οντισιόν στην Κύπρο που θα διαρκέσει επίσης τρεις ημέρες. Όσοι προκριθούν από τις οντισιόν αυτές, θα επιστρέψουν στην Αθήνα στο τέλος Νοεμβρίου, για να διαγωνιστούν για την είσοδό τους στο σπίτι.

Το MasterChef 4 αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται στα τέλη Ιανουαρίου και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε αν στο Star πάνε σε επιλογή ενός 4ου κριτή από την τελική φάση και μέχρι τον τελικό.

Keywords
Αναζητήσεις
masterchef 4θεσσαλονικι
Τυχαία Θέματα