Tim Burton: Τέλος στα γυρίσματα του “Σκαθαροζούμη 2” – Το μήνυμα του σκηνοθέτη

19:02 1/12/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Tim Burton είναι πανευτυχής που ολοκλήρωσε άλλη μια ταινία του, το sequel του θρυλικού του “Beetlejuice”, δηλαδή του Σκαθαροζούμη του.

Ο 65χρονος Burton ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του όπου κάθεται σε καναπέ στα γυρίσματα της ταινίας. Όπως έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας έχουν τελειώσει. Μάλιστα, τους πήρες μήνες μετά την αρχική έναρξη της παραγωγής στο Λονδίνο, τον Μάιο.

“Μόλις τελείωσα τα γυρίσματα του Beetlejuice“, όπως έγραψε ο διάσημος σκηνοθέτης στη λεζάντα. “Ευχαριστώ όλους όσοι συμμετείχαν” πρόσθεσε.

Η ταινία αυτή αποτελεί συνέχεια του Beetlejuice του 1988, όπου ο Michael Keaton είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον ομώνυμο χαρακτήρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tim Burton (@timburton)

Ο Keaton, 72 χρόνων, συμμετέχει και πάλι στο sequel, όπως και η Winona Ryder, η οποία θα παίξει και πάλι τον ρόλο της Lydia Deetz. Αλλά και η Catherine O’Hara, η οποία είχε τον ρόλο της Delia Deetz.

Το Beetlejuice 2 γυρίστηκε νωρίτερα φέτος έξω από το Λονδίνο και στο Βερμόντ, προτού το Σωματείο Ηθοποιών της οθόνης απεργήσει τον Ιούλιο, διακόπτοντας την παραγωγή μεγάλων ταινιών του Χόλιγουντ. Ο Burton μοιράστηκε σε συνέντευξή του τον Σεπτέμβριο με την Independent ότι η ταινία ήταν “κατά 99% έτοιμη.” Μάλιστα, είπε ότι ήθελαν μόνο μιάμιση ημέρα γυρισμάτων. Κάτι που έγινε μόλις έληξε η απεργία τον Νοέμβριο.

Ενδιαφέρον έχει ότι στην ταινία συμμετέχει και η Monica Bellucci, που είναι σε σχέση με τον Burton. Επίσης, πρωταγωνιστούν οι Justin Theroux, Willem Dafoe και Jenna Ortega.

Keywords
Τυχαία Θέματα