Johnny Depp: Ξετρελαίνει τις θαυμάστριές του με την εμφάνισή του στο Red Sea International Film Festival

16:02 1/12/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Johnny Depp ήταν ένας από τους πολλούς σταρ που έδωσαν το “παρών” στην εναρκτήρια εκδήλωση του Red Sea International Film Festival στη Σαουδική Αραβία.

Ο 60χρονος ηθοποιός έφθασε στο κόκκινο χαλί φορώντας τα εμβληματικά

γυαλιά του και ένα μαύρο κοστούμι με μαύρο πουκάμισο χωρίς γραβάτα. Ο Depp δείχνει ανανεωμένος μετά τη δικαστική περιπέτεια με την πρώην σύζυγό του και τον αποκλεισμό από το Χόλιγουντ.

مباشرةً من السجّادة الحمراء؛ ضمن الحفل الافتتاحي للدورة الثالثة من #مهرجان_البحر_الأحمر_السينمائي_الدولي؛ الممثل والنجم جوني ديب.#قصتك_بمهرجانك pic.twitter.com/H7tMk2oxcr

— RedSeaFilm (@RedSeaFilm) November 30, 2023

Ο Johnny Depp έβγαλε selfies με θαυμαστές και άλλους σταρ στον χώρο της εκδήλωσης, ενώ ήταν φιλικός, χαλαρός και ευδιάθετος. Οι θαυμάστριές του έσπευσαν στο Χ (πρώην Twitter) για να εκφράσουν την αγάπη τους και τον ενθουσιασμό τους για την εικόνα του αγαπημένου τους σταρ.

«Σε κλίμακα από το 1 έως το 10, είναι 11» γράφει μία με άλλη να προσθέτει: «Δείχνει τόσο ωραίος! Υπέροχη φωτογραφία!». Πιο φανατική άλλη γράφει: «Ο βασιλιάς ο ίδιος, ο Johnny Depp”. “Δείχνει πανέμορφος και ευτυχισμένος», «Ο βασιλιάς!»

مباشرةً من الحفل الافتتاحي للدورة الثالثة من #مهرجان_البحر_الأحمر_السينمائي_الدولي؛ المكرم رانفير سينغ مع نجم هوليوود جوني ديب.#قصتك_بمهرجانك pic.twitter.com/RvKKz5ycg3

— RedSeaFilm (@RedSeaFilm) November 30, 2023

«Όμορφα λόγια σε αναγνώριση ενός από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της εποχής μας», έγραψε κάποια άλλη. Όπως πάντα, υπήρξαν και εκείνοι που κάνουν τον αντίλογο προσθέτοντας emojis που κάνουν εμετό ή σχόλια σε υποστήριξη της Amber Heard. «Δέρνει τη γυναίκα του. Αλλά δεν νομίζω ότι αυτό αποτελεί πρόβλημα για έναν θεσμό όπου ο ηγέτης διατάζει τη δολοφονία και τον διαμελισμό αντιφρονούντων», έγραψε χαρακτηριστικά ένας.

Star-studded lineup graces the red carpet at Saudi Arabia’s Red Sea International Film Festival: Johnny Depp, Will Smith, and more #johnnydepp https://t.co/C0C633P9YH

— Dimsumdaily Hong Kong (@dimsumdaily_hk) December 1, 2023

Η προβολή της ταινίας του Johnny Depp Jeanne du Barry θα γίνει σήμερα, Παρασκευή, μετά την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Καννών 2023 τον Μάιο.

من جمال المهرجان التقيت بالنجم العالمي الزميل جون ديب
( بديت امون ) حفل مميز وأكثر من رائع شكراً @RedSeaFilm pic.twitter.com/3Q7VUOqWjW

— عبدالله السدحان (@Abdulsadhan) November 30, 2023

Στη βραδιά, παρών ήταν και ο Will Smith, ο οποίος θα μιλήσει το Σάββατο. Ο Smith έφθασε φορώντας σκούρο μαύρο κοστούμι και μαύρα παπούτσια. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, τον πλησίασαν πολλοί θαυμαστές για selfies και πόζαρε για όσο το δυνατόν περισσότερες στο κόκκινο χαλί.

فرحتي لاتوصف على تكريمي في مهرجان البحر الأحمر السينمائي مع نخبة من نجوم العالم @RedSeaFilm pic.twitter.com/JJfflcHJwx

— عبدالله السدحان (@Abdulsadhan) November 30, 2023

Η εκδήλωση στη Σαουδική Αραβία άνοιξε με την πρεμιέρα της ταινίας HWJN, που βασίζεται στο μπεστ-σέλερ του σαουδαραβικού μυθιστορήματος φαντασίας του Ibraheem Abbas.

Keywords
Τυχαία Θέματα