Από την πασαρέλα στα looks των fashionistas: Οι τάσεις που βλέπουμε παντού στο Instagram

1/8 Το καρό παλτό που ταιριάζει με τα πάντα και μας θυμίζει λίγο τον μπαμπά μας. Φέτος τον χειμώνα θα το δείτε παντού. Τόσο στο Instagram όσο και στα καταστήματα. Instagram @thetripletsss 2/8 Τα δερμάτινα παντελόνια. Βασικά, ο,τιδήποτε leather, faux leather εννοείται. Από πουκάμισα και φορέματα μέχρι jumpsuits και πανωφόρια, αυτή είναι η Νο1 τάση πο
βλέπουμε παντού. Instagram @blaireadiebee 3/8 Οι vinyl τσάντες. Είναι κομψές και σίγουρα μπορούν να αναβαθμίσουν μία εμφάνιση μας. Instagram @stephaniebroek 4/8 Καρό καμπαρντίνες. Εντάξει η αλήθεια είναι πως οι καμπαρντίνες είναι το κομμάτι που δεν λείπει ποτέ από τη συλλογή μας όσες τάσεις και να εμφανιστούν. Ωστόσο φέτος το φθινόπωρο θα τη βρείτε σε καρό μοτίβα και χαρούμερες αποχρώσεις που θα σας κάνουν να την αγαπήσετε ακόμα περισσότερο.Instagram @fellaby 5/8 Τα puff sleeve μανίκια. Η 80s αισθητική και ο παιχνιδιάρικος χαρακτήρας τους μπορούν να απογειώσουν τα χειμερινά μας σύνολα. Εάν υιοθετήσουμε αυτή την τάση πάλι; Εννοείται!Instagram @pennygoldstone 6/8 Οι belt bags. Αυτή είναι μία τάση των 90s που έχει επιστρέψει τα δύο τελευταία χρόνια και μας έχει ενθουσιάσει. Μία τσάντα ζώνης μπορεί να τονίσει τη μέση μας, να απογειώσει ακόμα και το πιο απλό μας σύνολο ή να λειτουργήσει για εμάς ως κόσμημα. Instagram @erica_davies 7/8 Οι combat boots. Σίγουρα δεν έχουν ενθουσιαστεί όλες οι γυναίκες. Ωστόσο αυτά τα παπούτσια αναλαμβάνουν να χαρίσουν έναν rock αέρα στα χειμερινά μας σύνολα Instagram @netaporter 8/8 Το λευκό ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα. Ευτυχώς για όλες μας, οι εποχές που το λευκό ήταν μία καθαρά καλοκαιρινή απόχρωση έχουν περάσει και δεν πρόκειται να επιστρέψουν πάλι. Φέτος τον χεμώνα προσθέστε στη συλλογή σας παντελόνες, πουκάμισα, ακόμα και πανωφόρια σε λευκό χρώμα και αμέσως τα σύνολα σας θα αποπνέουν έναν αέρα πολυτέλειας. Instagram @netaporter

Κάθε χρόνο, λίγο πριν υποδεχτούμε τη νέα εποχή, οι περισσότερες γυναίκες ακολουθούμε την ίδια διαδικασία, που πλέον έχει γίνει ιεροτελεστία για εμάς. Αγοράζουμε περιοδικά μόδας, κάνουμε πολλά, πολλά clicks στα αγαπημένα μας sites μόδας. Ο σκοπός μας είναι να ενημερωθούμε για όλες τις νέες τάσεις της εποχής, να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες και να αποφασίσουμε έτσι ποια trends αξίζουν στην πραγματικότητα την προσοχή μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΟι top τάσεις της μόδας για τη σεζόν φθινόπωρο/ χειμώνας 2019- 2020

Αφού έχουμε αποφασίσει όμως, οι περισσότερες από εμάς χρειαζόμαστε λίγη ακόμα βοήθεια. Και κάπου εδώ εμφανίζεται το Instagram και οι αγαπημένες μας fashionistas. Μέσα από τα προφίλ τους και τα looks που δημιουργούν, εμείς εμπνεόμαστε και βλέπουμε πως μπορούμε να υιοθετήσουμε και εμείς μία τάση, δημιουργώντας κομψά σύνολα για κάθε περίσταση.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος λοιπόν, τόσο εμείς όσο και οι fashionistas έχουμε κατασταλάξει στις αγαπημένες μας τάσεις και έχουμε βρει τους τρόπους για να τις υιοθετήσουμε.

Ποια είναι όμως αυτά τα trends που έχουν λατρέψει οι περισσότερες fashionistas και βλέπουμε παντού στο Instagram;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑυτό το παλτό μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα αγαπημένα σας brands

Keywords
Τυχαία Θέματα