Πρίγκιπας William: Ανησυχεί ότι η συμπεριφορά του Harry και της Meghan βλάπτει τον θεσμό της βασιλείας

08:24 20/8/2019 - Πηγή: People

Νέες πληροφορίες για τη φημολογούμενη «κόντρα» που έχει προκύψει ανάμεσα στους Πρίγκιπες της Μεγάλης Βρετανίας, William και Harry, έφερε στο φως το ντοκιμαντέρ William & Harry: Princes At War? που προβλήθηκε από το Channel 5.

Σύμφωνα με τη Ingrid Seward, εκδότρια του περιοδικού Majesty, που μιλάει στο ντοκιμαντέρ, ο

Πρίγκιπας William φοβάται ότι η περιφρόνηση του πρωτοκόλλου από τον Πρίγκιπα Harry και τη σύζυγό του Meghan Markle είναι επιβλαβής για τον θεσμό της βασιλείας.

«Πιστεύω ότι ο William ανησυχεί, γιατί βλέπει ότι ο τρόπος που επιλέγουν ο Harry και η Meghan να ενεργούν είναι επιβλαβής για τη μοναρχία συνολικά», λέει.

Ο Harry και η Meghan έχουν δεχτεί σκληρή στη διάρκεια του καλοκαιριού για πολλές επιλογές τους όπως το να κρατήσουν μυστική τη βάφτιση του γιου τους Archie και τα ονόματα των νονών του, την ξαφνική εμφάνιση της δούκισσας στο Wimbledon όπου η ασφάλειά της απαγόρευσε από τους fans να την τραβούν φωτογραφίες, αλλά και για τα ταξίδια τους με ιδιωτικό τζετ.

Η Meghan μπήκε στο στόχαστρο και με αφορμή το πρόσφατο τεύχος της Vogue, του οποίου ανέλαβε την επιμέλεια, με τους επικριτές της να σχολιάζουν ότι «αντιλαμβάνεται τον εαυτό της περισσότερο ως Α- list celebrity και όχι ως μέλος της βασιλικής οικογένειας».

Η Seward σχολιάζει σχετικά: «Ό,τι έγινε δεν έγινε με πολύ βασιλικό τρόπο, ή με τον τρόπο που θα περιμέναμε. Όμως η δικαιολογία του Harry είναι ότι θέλει η ζωή του να είναι ιδιωτική. Ωστόσο, δεν μπορεί να είσαι ο 6ος στη σειρά διάδοχος του βρετανικού θρόνου και να λες ότι θες να έχεις πολύ ιδιωτική ζωή». Μάλιστα, η ίδια θεωρεί ότι η στάση αυτή πιθανότατα έχει ενοχλήσει τον William και θα έχει αρνητική επίπτωση στον θεσμό.

Οι φήμες, εξάλλου, ότι η σχέση ανάμεσα στα δυο αδέλφια περνάει κρίση υπάρχουν εδώ και καιρό και ουσιαστικά ξεκίνησαν όταν ο William αναρωτήθηκε αν η απόφαση του Harry να παντρευτεί τη Meghan μετά από δυο χρόνια ήταν βιαστική. Σύμφωνα με την Seward η διστακτική στάση του μεγάλου του αδελφού έκανε τον Harry έξω φρενών.

*Με στοιχεία από τη Daily Mail 

Keywords
Τυχαία Θέματα